Hé Elke, zeg jij nou ook eens iets over dat vaccineren

Blogs over vaccineren zijn hot en happening! Je krijgt er sowieso veel reacties door. Maar ik ga er niet aan beginnen, ik pas wel op.

 

 

Vaccineren

Vaccineren, het woord van 2018 volgens mij. Elke vorm van media slingert het online met voors en tegens en een ware Facebookrel is geboren. Het woord vaccineren valt en er beginnen mensen spontaan te koken van binnen. Want iedereen weet precies hoe het zit. De mensen vanaf de zijlijn pakken de popcorn erbij en zitten smakelijk te lachen om al die overhitte moeders die elkaar in de haren vliegen. Oftewel het beste onderwerp voor een blog. Hoeveel aandacht wil je hebben toch? Scoort als een tierelier maar ik begin er echt niet aan.

 

Vaccinatiemoe

Ik word er een beetje moe van. Als ik het woord ook ergens zie staan scroll ik gewoon keihard door. Ik wil helemaal niet de mening weten van iedereen. Laat staan dat ik mij in zo’n discussie meng. Ik pas wel op, straks krijg ik nog een virtuele knal voor m’n harses. Nee, welke mening je ook hebt die discussie win je nooit. Precies de reden waarom ik er niet over ga bloggen. Mensen hebben er zo’n sterke mening over, die verander ik toch niet. Ik ben ook geen arts of deskundige dus ik vind ik niet dat het aan mij is om daar iets over te zeggen. Sterker nog, ik heb er geen verstand van.

 

Ik heb wel een mening

Ik heb wel een mening over vaccineren. Maar ik ga je niet vertellen waarom je dat wel of niet moet doen, er wordt toch niet geluisterd en ik heb al helemaal geen zin in een rel. Dus doe wat je wil doen. Vaccineer wel of niet maar laat mij er alsjeblieft buiten 😉 Leven en laten leven! En nu geen woord over vaccineren 😛 Vertel me maar liever iets leuks 😉

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.