Vakantietip: Goedkoop met de trein en kinderen gratis

goedkope-treinkaartjes

Vind jij met de trein gaan ook zo duur? Wat als ik je vertel dat je bijna standaard wel een leuke korting mee kunt pakken en dus goedkoop met de trein kan. Dat zou leuk zijn h├Ę!

 

 

Voertuigengek

‘Toet toet’, daar gaat de trein weer over de rails. Als mijn zoon ergens gek van is dan is het wel van voertuigen. In de auto hoor ik regelmatig: ‘Sneller mama, sneller.’ En op de keukenvloer moet ik dagelijks een spelletje spelen waarbij we 2 autootjes zo hard mogelijk tegen elkaar laten botsen. Ik was laatst zo klaar met al die auto’s dat ik de hele bak even weg heb gezet en de duplo voor een keer heb gepakt. Je raadt het al, die bak kon ik heel snel weer tevoorschijn toveren, meneer wilde de auto’s. Dus ja, mijn kind is wel gek van voertuigen.

 

Met de trein

Eigenlijk ben ik nog nooit met Gijs met de trein geweest. Wel al bij opa op de trekker wat toch best spannend was maar nog nooit met de trein. As ik dan kijk naar die tickets dan vind ik dat ook ontzettend duur. Niet dat ik het geld er niet voor heb maar ik ben en blijf een Nederlander. Dus hoe leuk is het als ik je kan vertellen over wat leuke kortingen.

 

Goedkoop met de trein

Wist jij bijvoorbeeld dat kinderen van 0 tot en met 11 jaar gratis met de trein kunnen? Ik niet!
Het Kids Vrij abonnement van NS gratis verkrijgbaar, waarbij kinderen een eigen OV Chipkaart krijgen en alvast kennismaken met het Openbaar Vervoer. Eerder moest het Kids Vrij abonnement worden gekoppeld aan een abonnement van een ouder, maar dit is stilzwijgend gewijzigd. Het kind mag dus ook mee met opa en oma, de buurman of de minister president! Hoe cool!

 

Meer korting via goedkope treinkaartjes

Op de site Goedkoop-treinkaartje.nl staat een overzicht van de lopende kortingsacties voor de trein. Zo kun je in combinatie met het Kids Vrij abonnement toch behoorlijk wat besparen. Leuk voor een dagje uit deze vakantie? En weet je? Misschien doen wij dat ook wel ­čÖé

 

 

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Goedkoop-treinkaartje.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.