Matching onesies van kwaliteit

matching-onesies-familie

Met je hele gezin in matching onesies is toch wel het ultieme ‘feel-good-family’ doel. Dat het een onesie is van goede kwaliteit die ook nog eens zeer stijlvol is, is zeker mooi meegenomen.

Lazy Sunday outfit

Het is niet aan mij om te bepalen in welke kleding jij wel of niet naar buiten gaat. Als jij je gelukkig voelt in je unicorn onesie als jij de post gaat halen buiten. Helemaal prima! Toch is dat voor mij wel een grens, ik heb nogal een reputatie hoog te houden hier in Klazienaveen (grapje mensen). Maar in een goed trainingspak of een fijne onesie van kwaliteit durf ik dat wel aan. En wat is er leuker dan het hele gezin in dezelfde matching onesies van onesieskopen.nl. Dus eenzelfde onesie voor kinderen, mannen en vrouwen.

Pyjamadag wordt onesiedag

Inmiddels is het hier in huize ‘Elkeblogt’ ook een ding; pyjamadag. Al moet ik zeggen dat de pyjama ondertussen wel is ingeruild voor een onesie. Ik vind een onesie veel minder slonzig, met toch hetzelfde effect. Namelijk lekkere zachte kleding waarin je hele belangrijke bezigheden in kan doen als netflixen, koekjes bakken en spelletjes doen.

matching-onesies-voor-familie
Lekker spelen in de onesies

Matching onesies van onesieskopen.nl

Deze onesies komen van onesieskopen.nl. Voor de oplettende kijker, ja hier heb ik al eerder mee samengewerkt. Soms heb je merken waarbij de samenwerking zo fijn verloopt, en de producten zo goed zijn dat je elkaar toch weer opzoekt. Voor wie zicht afvraagt hoe de kwaliteit is? De onesie die ik draag in de blog van 4 jaar geleden, ligt nog steeds in de kast. De kleuren zijn nog steeds mooi en de onesie is nog steeds stevig. Luuk draagt nu die van Gijs. Grappig toch?

Onesieskopen.nl is de grootste aanbieder van Nederland en België. Met onesies voor zowel kinderen, als volwassenen tot maat 6XL. Van fluffy roze jumpsuits, tot dierenonesies tot deze zeer stijlvolle onesies.

Over de onesies:

Merk: Sofa Killer
Maat: Elke XS, Gijs 122 en Luuk 110 (ze vallen iets kleiner).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.