Stomme, irritante Peppa Pig

Stomme, irritante Peppa Pig

Gijs roept regelmatig: “Peppa, Peppa” en dan ga ik maar weer overstag en zet ik Peppa pig op. Maar wat een irritant stom varkentje is dat zeg!

Peppa-Pig-irritant

 

Irritante Peppa Pig

Ken je Peppa Pig nog niet? Nou wees blij. wat een stom kinderprogramma is dat zeg! Die big hadden ze beter gelijk om kunnen zetten in spareribs (ohh mag je niet zeggen Elke). Maar het gaat dus om een biggetje ‘Peppa’ die leeft met haar broertje en ouders. Uiteraard kunnen alle dieren praten en is het altijd heel gezellig. Toch krijg ik de kriebels van dat beest! Ik vertel je waarom.

 

Leestip: 6 dingen die je de Drentse moeder niet snel hoort zeggen

 

Verwend nest

Wat een verwend varkentje is die Peppa zeg! Ze krijgt alles wat ze wil. De hele tijd bemoeit ze zich overal mee en niemand vindt dat blijkbaar raar. Nee krijgt ze nooit te horen en ik wil wedden dat als ze dat te horen krijgt ze de hele buurt bij elkaar gilt.

Pest haar broertje

Regelmatig is haar broertje (ook een varken) die dan wel weer schattig is er van langs van Peppa. Hij wordt buitengesloten, mag niet mee doen dat soort dingen. Rotvarken, doe eens even lief!

 

Ouders doen alles wat ze zegt

Hier irriteer ik me nog het meest aan. Die ouders van Peppa die doen alles wat dat varkentje wil. Zo was er in een aflevering de klok van Peppa kapot en kwam ze om 5 uur ’s morgens bij de ouders in bed. Die ouders hartstikke blij en vrolijk. Doe normaal man! Ga naar je eigen bed stom varkentje! Zoek het lekker uit.

 

Irritant schreeuwvarken

Het is gewoon een irritant figuur. Hele tijd overal mee bemoeien, dat stomme lachje en de hele tijd gillen. Het is gewoon een stom irritant programma. Na 10 minuten ben ik al helemaal geërgerd en krijg ik opeens ontzettend veel zin in varkensvlees 😉

 

Ik ben wel benieuwd, erger jij je ook zo aan die tekenfilm?

 

Deze post heeft 8 reacties

  1. Ja Elke, dat ben ik met je eens. Als kinderen dit kijken leren ze verkeerde dingen aan. Precies zoals het niet hoort. Ik erger me er ook heel erg aan, gelukkig kijken mijn kinderen niet meer naar Peppa ze zijn al grote tieners :). Goed dat je er een blog aan besteedt.

  2. Jaaaaaaaa!! Ontzettende haat aan peppa pig!! Ben blij dat mijn jongste het nu een beetje ontgroeit is!

  3. Hier ook peppa allergie! Mijn dochter van 2 vind het ge-wel-dig ze mag het af en toe kijken… van de week begon ze ineens te blazen in een beker drinken door een rietje… haar antwoord zo wijs en bijdehand als ze is dat doet peppa pig ook mama😂 dus dat! Foei peppa

  4. Vreselijk inderdaad. Zoals heel veel kinderfilmpjes. Wie ik ook echt haat is Bumba. Ik kom nog liever de clown Pennywise uit IT tegen dan die gele schetterbek, bah!
    Heb sowieso een hekel aan alle studio 100 meuk.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu