10 x stoepkrijt trakteren – ideetjes om zelf te maken

stoepkrijt-trakteren

Stoepkrijt trakteren is zo leuk en veelzijdig. Ik heb 10 ideetjes voor je op een rij gezet zodat je zelf een goedkope, leuke traktatie kunt maken.

stoepkrijt-trakteren

Stoepkrijt is hot!

Dat stoepkrijt geweldig is om mee te spelen en spelletjes mee te doen dat is natuurlijk bekend. Maar trakteren kan natuurlijk ook. Het heeft heel veel voordelen. Het is goedkoop. Voor zo’n 20 cent per stuk heb je al een krijtje. Daarnaast is het een keer wat anders dan bulten snoep. Je kunt er makkelijk iets lekkers maar kleins bij trakteren en dat maakt het alsnog leuk! Maar naast dat is het een duurzaam cadeau. Je kunt het helemaal gebruiken zonder er afval aan over te houden. Versier je het dan heb je dat natuurlijk wel als afval maar dat is alsnog beter dan die plastic ‘uitdeelzooi’. Ik heb hier een bak vol met stuiterballen, kleine doolhofdingetjes, plastic jojo’s en meer van dat soort spul waar niemand ooit nog naar kijkt.

10 x stoepkrijt trakteren

Het leuke aan stoepkrijt is dat je heel makkelijk er zelf iets van kan maken. All you need is een beetje fantasie en wat knutselspullen. Stoepkrijt is iets langwerpigs. Dus je kunt er zo ongeveer alles van maken wat ook langwerpig is. Kijk naar je kind, wat vindt hij leuk? Mijn oudste is gek op de minions. Met een paar kleine toevoegingen heb je er al eentje. Maar stoepkrijt kan alles worden wat ook ietsje langwerpig is. Een prinses, een auto, een vliegtuig, een teckel, een bloem, een boom, een raket. Je begrijpt het, zo kan ik nog wel even doorgaan. De items heb ik er aan vastgemaakt met een heel klein beetje lijm. Dit gebruik ik persoonlijk liever dan plastic folie.

Vormen stoepkrijt trakteren

Tegenwoordig kun je niet alleen de bekende staafjes stoepkrijt kopen maar kun je ze ook in allerlei vormen en groottes kopen. De XL potloden ken je misschien wel. Maar je kunt ze tegenwoordig in allerlei soorten vinden. Er bestaan stoepkrijt eieren, leuk als je kind rond Pasen jarig is. Zelf heb ik bij iemand persoonlijk stoepkrijt in lego-vormen besteld. Hoe leuk is dat om te trakteren. Mocht je zelf leuke siliconen vormen hebben dan kun je ook nog proberen om zelf stoepkrijt te maken. Staat sowieso nog op mijn to-do lijstje. Maar ja, ouders kennen het. Die lijst is nogal lang. En er komt geen einde aan.

Stoepkrijt leuk inpakken

Je hoeft natuurlijk niet persé het krijtje u te pimpen, je kunt ook de verpakking leuk maken. Maak via Word of Canva leuke wrappers die je uit kunt printen. Of ga voor een volledig pakje stoepkrijt en pak hem hele ding leuk in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.