Spelen bij Tippedoki in Grolloo

Ik vind het leuk om af en toe wat nieuws op te zoeken. Iets leuks wat ik met Gijs kan gaan doen. We zijn bij Tippedoki in Grolloo geweest en vertel je hoe het was.

Tippedoki-in-Grolloo

Binnenspeeltuin in Drenthe

Ik had al wel eens iemand gehoord over Tippedoki in Grolloo. Toch leeft het niet heel erg bij ons in de buurt. Misschien toch omdat het vanuit zuidoost Drenthe toch dik een half uur rijden is. Maar het gaf ons niks, we hadden lekker vakantie. Tippedoki is onderdeel van camping ‘de Berenkuil’. Iemand die ik ken was dolenthousiast over die camping. Na een dik half uur reden we de parkeerplaats op en het zag er inderdaad ontzettend leuk uit. We hebben natuurlijk niet de hele camping bekeken maar wat ik zag leek geweldig voor kinderen. Met allerlei speelplekken en een vrolijk ingericht terrein.

tippedoki-in-Grolloo-Berenkuil

Tippedoki in Grolloo

Het was lekker rustig in de binnenspeeltuin. Voor Gijs betaalde ik €5,- en ikzelf was gratis. Voor Gijs was dit inclusief de hele dag gratis ranja. Dat zijn nog eens leuke prijsjes. Ik las dat dit standaard in het laagseizoen is, in het hoogseizoen is dit niet het geval De binnenspeeltuin zelf was niet extreem groot maar zag er ontzettend leuk uit. Binnenspeeltuin Tippedoki is namelijk een soort jungle van natuurlijke materialen. Overal zag je huisjes, klimtoestellen, glijbanen en een soort heuveltjes waardoor het er erg speels uit zag. En dat allemaal gemaakt van veel natuurlijke materialen zoals hout.

Twee delen

Eigenlijk bestaat Tippedoki uit twee delen die met elkaar verbonden zijn. Een deel voor de kleinere kinderen en een deel voor de iets grotere kinderen. Het deel voor de kleinere kinderen was vooral geschikt voor ons. Hier zijn boomhutjes, klimtoestellen, puzzels, schommels en een trampoline. Zeker uitdagend genoeg! Voor de grotere kinderen is er zeker een hoop meer uitdaging. Glijbanen van wel 10 meter hoog, spannende touwbruggen en klimgedeeltes.

Wat vonden we er van?

Wij vonden het ontzettend leuk! Het is geen reusachtig park maar dat hoeft ook niet. Het is een keertje iets anders. Vooral voor het oog is deze binnenspeeltuin een stuk uitnodigender. Een keer wat anders dan al die plastic ballen. Wij hebben ons er makkelijk 2 uur vermaakt. Het is jammer dag het een dik half uur rijden is maar we komen zeker een keertje terug.

Tippedoki-in-Grolloo

Lees meer over de indoor speeltuinen in Drenthe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.