Review: Zippa Zebra Hoogeveen

Een paar weekjes geleden ging ik met Gijs naar Hoogeveen want we mochten Zippa Zebra bezoeken. Ik wil graag jonge mensen met kinderen laten zien dat er genoeg leuke dingen zijn in Drenthe. Zippa Zebra is de plek voor avontuurlijke kinderen. Benieuwd wat we er van vonden? 

Naar Zippa Zebra

Zondag 4 december gingen we richting Zippa Zebra in Hoogeveen. Ik had het al een keertje uitgesteld want toen waren we ziek. Het park heeft de uitstraling van een jungle. Het was lekker rustig, naast ons waren er nog ongeveer 15 mensen. 

Ballenbak

We waren aangekomen bij het peutergedeelte, een heel stuk speciaal voor de kleine dondertjes. Zodra ik Gijs neerzette kroop hij naar de ballenbak. Ik weet niet waarom maar dat jochie heeft een obsessie met ronde voorwerpen. In de ballenbak dus maar. Hij vond het geweldig! In het peutergedeelte waren blokken om mee te spelen, een springkussen en allerlei speelobjecten. Gijs vond het geweldig!

Vriendinnetje

Er was ook een heel klein schattig meisje te spelen. En Gijs en het meisje zochten mekaar steeds op, was echt heel grappig. Ik zei ook een paar keer tegen Gijs:  “Kijk, daar komt dat leuke meisje weer aan”. Toen ik aan haar moeder vroeg hoe oud haar dochter was kreeg ik met een kort antwoord terug: “Mijn zoon is 11 maanden”… Oeps :l, sorry, echt heel erg sorry! Ik stommelde wat over zijn mooie ogen maar ik schaamde me natuurlijk hartstikke dood!

Grote kinderen

Voor de grote kinderen is er nog veel meer te doen. Ze hebben ook een dubbele rodelbaan van 15 meter lang waar je met een sleetje af kunt zoefen. Ook een klimwand voor de wat oudere kinderen en een voetbalkooi. Genoeg te doen dus. Er waren ook allerlei losse dingen die je mocht gebruiken. Zo stonden er boxen op wieltjes, wipstoeltjes en loopwagentjes. Ik weet wel dat het slecht is voor de heupjes maar Gijs vond het geweldig! Na bijna 2 uur spelen was het tijd om naar huis te gaan. Gijs heeft een ontzettend leuke ochtend gehad en mama ook. Wil je nu meer weten over Zippa Zebra? Entreeprijzen, openingstijden of de arrangementen dan moet je echt even een kijkje nemen op de site ­čśë

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Zippa Zebra’s Funjungle.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.