Speelgoed van karton. Hoe dan?

kartonnenwinkel.nl

Een paar weken geleden kreeg ik een ontzettend leuk cadeautje binnen voor Gijs. Namelijk speelgoed van karton. Ik moest hem nog wel even in elkaar zetten, benieuwd hoe dat ging?

 

kartonnenwinkel.nl

 

2 linkerhanden

Oké, ik ben ontzettend creatief. Ik kan van een aardappel nog iets maken (bij wijze van hè :P), maar dingen in elkaar zetten is echt niet mijn ding. Dus kom echt niet aan met een Ikeakast of een DIY-vogelhuisje. Dat wordt 3 keer niks. Maar dit bouwpakketje zou misschien wel moeten lukken..

speelgoed van karton

Aan de slag!

Eerst maar eens even de instructies lezen. Hmm.. Zou moeten lukken dacht ik. Het bestond uit 1 groot onderdeel en meerdere kleinere onderdelen. De eerste stappen gingen vrij soepel totdat er stond: “met de dop bevestig je de propellers aan elkaar”. Shit! Plastic dop? Waar dan? Als een malloot zocht ik die hele doos door. Ja hoor, dat heb ik weer. Geen plastic dop. Tot dat ik opeens iets aan de zijkant vastgeplakt zag zitten. Yes, ik heb hem! Een kleine hartverzakking later zaten de propellers er op.

Ik moet zeggen dat ik na ongeveer 10 minuten het vliegtuigje in elkaar had! Yes, gelukt!

En?

Wauw! Hij is leuk zeg! Veel steviger dan ik had verwacht. En het lijkt mij ontzettend leuk om hem samen met Gijs te gaan verven ofzo. Ik zet hem nog even op zolder en als hij iets ouder gaan we er zeker weten veel mee spelen.

 

Over Kartonnenwinkel.nl

Kijk eerst zelf maar even op www.kartonnenwinkel.nl, wat een gave spulletjes! Naast speelatributen voor kinderen hebben ze bijvoorbeeld ook ontzettend gave andere dingen als kartonnen meubels, levensgrote figuren (haha ik zit nu al te bedenken wat voor grappige dingen je daar mee zou kunnen doen) en allerlei promotiemateriaal.

 

Speelgoed-van-karton

Speelgoed-van-karton

 

Doordat het van karton is gemaakt is het goedkoper maar toch stevig. Bestellen gaat makkelijke en betalen kan gewoon online. Oja, en ook leuk om te weten. Verzenden is gratis. Het vliegtuigje gelijk bestellen? Klik dan hier 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.