Naar Bumba in het ATLAS Theater

Ik mocht met mijn gezin naar Bumba in het ATLAS Theater in Emmen. Volgens mij waren héél veel van jullie er ook! Superleuk 🙂

Het ATLAS Theater

Ik had een tijdje geleden al een hele leuke samenwerking met het Theater (lees hier) en nu mocht ik met Gijs en mijn man naar Bumba. Het theater staat midden in het centrum van Emmen en ligt naast Wildlands. Inmiddels ben ik er al een aantal keer geweest en ben ik nog steeds enthousiast over het theater. Aangezien ik en Jan allebei vakantie hebben besloten we er een gezinsactiviteit van te maken. Gezellie!

Naar Bumba

Het hele theater was gevuld met kleine peutertjes. Een aantal kleintjes in Bumba-outfit, zo cute! Ondanks dat Gijs niet veel meer naar Bumba kijkt dacht ik dat hij het wel erg leuk zou vinden. Gijs is geen jochie dat heel wild en enthousiast laat zien dat hij er wel of geen zin in heeft. Soms dan denk je dat hij het niks aan vond en dan heeft hij het er weken later nog over. Afwachten dus.

De voorstelling

Eigenlijk was de voorstelling zelf helemaal perfect! De kleintjes konden zingen, dansen en bewegen. Het duurde 50 minuutjes wat voor de kleintjes meer dan genoeg was. Gijs kon het verhaal ook prima volgen en deed af en toe ook mee. Hij vond het erg leuk! En ja, als het kindje het leuk vond dan vinden papa en mama dat ook 😉 Na de voorstelling mochten de kinderen die wilden nog met Bumba op de foto en konden ze drinken krijgen en nog even spelen.

Voorstellingen in het Atlas Theater

Voor mij persoonlijk is naar het theater gaan wel een uitje wat ik 1 keer per jaar zou willen blijven doen. Speciaal voor de kinderen heeft het Atlas Theater Atlas 4 Kids. Hier vind je op een rijtje alle kindervoorstellingen van dit seizoen. Denk bijvoorbeeld aan een voorstelling van Woezel & Pip. rupsje nooitgenoeg of het zandkasteel. Ik wil naar ze allemaal!!

*De kaartjes voor de voorstelling zijn gekregen.

2 Comments

  1. Klinkt leuk! Wij gaan binnenkort voor het eerst naar een Dikkie Dik voorstelling, ik ben benieuwd hoe onze peuter dit vind.
    Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.