Sinterklaas surprises voor jongens en mannen

Sinterklaas, de mooiste tijd van het jaar als je het mij vraagt. Tijd voor cadeautjes en lekkers. Ik geef je inspiratie voor Sinterklaas surprises voor jongens en mannen.

Sinterklaas-surprises-voor-jongens-en-mannen

Basistips: Suprise knutselen

Pinterest en het internet staan vol ideeën. Toch is het voor veel mensen niet makkelijk om een surprise te maken. Sinterklaas surprises voor jongens en mannen zijn helemaal lastig. Kijk naar interesses en hobby’s. De meeste mannen zijn wel ergens voor de porren. Als het niet voor zijn mooie wagen is dan wel voor de telefoon. Voor elke man is wel iets te maken. Als basis kun je ver komen met een doos, een lijmpistool en verf. Ga naar de Action voor wat materialen of haal ze bij je zoon uit de knutselkast. Veel hoeft het niet te kosten.

Surprises voor jongens en mannen

Voor de gamer

Welke man of jongen houdt niet van gamen. Door een doos zwart te verven en er een foto van zijn favoriete spel op te plakken kom je al heel ver. Extra punten scoor je door er een controller bij te maken.

Voor de TV kijker

Uit een kartonnen doos haal je makkelijk een tv. In de onderstaande tv is een gat gemaakt, als ik hem zou maken zou ik hier een tekening maken van zijn favoriete tv-show.

Voor de snoepkont

Snoep, chocola en koek. Dat gaat er bij de meestel mannen wel in hoor. Deze kauwgomballenautomaat is gemaakt van een bloempot, leeg jampotje en deksel, de popcorn van een hoop purschuim. Leef je uit dus!

Leestip: 50 cadeautips voor de feestdagen voor mannen

Voor de cartoonliefhebber

Spongebob en minions zijn altijd een succes! Met een kartonnen doos als basis is het helemaal geen moeilijke. Een plaatje zoeken en natekenen, succes daarmee!

Voor de telefoonverslaafde

Een emoticon maken is leuk en niet moeilijk. Neem weer de doos als basis en vanuit daar knutsel je het verder.

Sinterklaas-surprises-voor-jongens-en-mannen

Voor de sportliefhebber

Een bal maak je makkelijk met papier maché. Ja je moet er van houden want met behangerslijm en ballonnen moet je meerdere dagen flink aan de knutsel.

Voor de pokémon liefhebber

Ook hier kun je je uitleven met papier maché. Al zijn er ook holle piepschuim ballen te koop. Een stuk makkelijker maar kost wel wat.

Voor de autoliefhebber

Maak het voertuig van Max Verstappen of zijn favoriete auto. De meeste mannen en jongens houden wel van iets rijdends.

Sinterklaas-surprises-voor-jongens-en-mannen

Leestip: 50+ surprisetips voor volwassenen

Voor de liefhebber van Lego

De jongens en hun Lego. Ja natuurlijk zijn er genoeg meiden gek van, dat weet ik echt wel. Maar bijna alle jongens die ik ken houden er van. Een Lego suprise kan dan niet missen in het lijstje Sinterklaas surprises voor jongens en mannen.

Sinterklaas-surprises-voor-jongens-en-mannen

Lees ook eens mijn andere blogs over Sinterklaas en alles wat bij het feest hoort.

1 Comment

  1. het lukt mij niet om de fortnite surprise te maken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.