50+ surprise ideeën voor volwassenen

paard-sinterklaas-surprise

Op zoek naar inspiratie voor het Sinterklaasfeest? Ik heb voor je meer dan 50 surprise ideeën voor volwassenen.

Voor de foodie

Wat het voordeel is aan het maken van een surprise voor een foodie is dat je vaak met kant en klare verpakkingen kunt werken. Een berichtje naar zijn favoriete snackbar en je hebt al een leuk tasje met logo waar je de surprise in kunt doen. Doe je cadeau in een pizzadoos van zijn favoriete pizzeria, Knip de logo’s uit de folder van haar favoriete sushi-tentje en maak een sushischaal of bewaar een mercidoosje en doe daar een leuke cadeaubon in. Of vraag of je een lege starbucks beker mag. De perfecte surprise voor je hippe nicht.

Het het ook zeker makkelijk maakt, is dat je vaak letterlijk iets na kunt maken. Maak een Happy Meal na van een stuk karton, een pizzapunt, een taart van purschuim, of een reep chocola. Je kunt ook letterlijk een basiscake bakken en daar het cadeau in verstoppen. Los gaan met papier maché? Maak een surprise ei en verstop het cadeau er in.

Voor de schermlovers

Van een doos is al snel een Nintendo, TV of Playstation gemaakt. Print een plaatje van zijn favoriete spel uit en plak het als scherm op. De basis is al snel en makkelijk gemaakt. Ook de controller is een favoriete surprise om te maken. Maak hem van stof of karton. Maar een surprise van haar favoriete emoticon kan natuurlijk ook. Maak het ‘Poopie-figuur’, of een smiley.

Voor de gezelligheidszoeker

Maak van een koker een blikje bier voor de liefhebber of maak een kopje thee, theekan of zelfs een koffiezetapparaat. Een snack kan natuurlijk ook. Ga voor die lekkere donut voor bij de koffie, of die grote bak popcorn, gemaakt van purschuim, voor bij de filmavond. Voor de lekkerbek is een snoepautomaat ook een leuk idee! Stop er echte snoepjes in, dat maakt het extra leuk. Nog op zoek naar een spel voor sinterklaasavond? Ik vond 10 tips voor de leukste spellen.

Voor de sportliefhebber

Een voetbal of welke basketbal of welke andere bal dan ook is al snel gemaakt van papier maché. Geen zin in dat geklieder? Maak dan van een schoenendoos een voetbalstadion of een gymzaal.

Voor de dierenliefhebber

Nu begrijp ik ook wel dat een unicorn niet persé onder dieren valt. Toch is het een leuke surprise om te maken. Van 2 dozen op elkaar heb je al een mooie basis voor een paard, ezel, koe of dus een unicorn. Van een enkele doos als basis kun je ook al veel bedenken als een uil, plak er een paar oren op en je hebt een konijn of maak er een leuk hondje van.

Voor de muziekliefhebber

Een drumstel voor je broer die drumt is altijd leuk en makkelijk om te maken. Sowieso is een radio of microfoon ook goed te doen.

Voor de beautyking of queen

Is je nicht veel bezig met haar uiterlijk? Een make-up tafel is zo gemaakt. Denk ook aan een grote fles nagellak, gemaakt van een doos. Of een geknutselde parfumfles, van het favoriete geurtje.

Voor het eeuwige kind

Er zijn genoeg volwassenen die helemaal lyrisch worden van lego of Star Wars. Een legoblok is makkelijk gemaakt van een kartonnen doos. Wil je weer met papier maché aan de slag. Een gave droid is voor de mensen die wat meer uitdaging zoeken. Een ballon met papier maché is gemaakt als pokéball. En met kartonnen dozen kun je makkelijk items van Minecraft of Mario maken.

Voor de creatieveling

Heeft de volwassene voor wie je een suprise maakt een hobby? Dan kun je daar mooi mee aan de gang gaan. Voor de klusser maak je het bekende WD-40 van een koker. Of maak een bakje potloden van opgerold papier. Voor de cameraliefhebber, maak je een camera of fototoestel.

Voor de voertuigenliefhebber

Is de persoon voor wie je een surprise maakt gek op voertuigen? Van een kartonnen doos maak je makkelijk een auto of vrachtwagen. Of wat dacht je van een racewagen van Verstappen. Liever naar de maan? Maak een raket van een fles.

Leestip: 50 cadeautips voor mannen


surprise-ideeën-volwassenen
Om te bewaren op Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.