Schilderen met stoepkrijt

Wist je dat je kunt schilderen met stoepkrijt? Snel, goedkoop en een middag vol plezier.

schilderen-met-stoepkrijt

Geniaal plan!

Ik ben vast niet de eerste die dit bedacht heeft maar ik voelde mezelf ontzettend geniaal toen ik dit bedacht. Gijs verveelde zich en ik had eigenlijk geen zin om alles uit de kast te trekken voor hem. Opeens bedacht ik mij dat schilderen met stoepkrijt wel leuk zou kunnen zijn. Dat doosje stoepkrijt stond er toch al een jaar te verpieteren. Ik wist niet eens zeker of mijn idee wel zou gaan lukken maar het was het proberen waard.

Schilderen met stoepkrijt

Ik had nog ergens een doosje stoepkrijt liggen en uit de kelder haalde ik een bakblik voor muffins. Ik deed een laagje water in de bakblik en drukte de stoepkrijt er in kapot. Flink roeren en je kunt schilderen met stoepkrijt! Serieus, we hebben ons er wel een uur mee vermaakt. Het was echt veel leuker dan ik had gedacht.

Leestip: 20+ traktatie ideeën voor de crèche en opvang

Lekker smeren

Op een gegeven moment ging meneer uitproberen wat er gebeurde als de kwast op het teentje kwam, en daarna op het beentje. Ik hou daar zo van! Lekker smeren en ontdekken. Wist je dat dat heel goed is voor kinderen? Op die manier leren ze ontzettend veel. Ik ken genoeg moeders die er niks van willen weten. Die vinden dat gesmeer maar niks. Zo jammer eigenlijk. Dit was je er toch zo weer af. I love it!

schilderen-met-stoepkrijt

Benieuwd naar meer leuke ideetjes? Volg me dan ook zeker op Pinterest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.