Pasen cupcakes – Makkelijk en superschattig

pasen-cupcakes

Soms wil je een experimenteren met een recept en soms wil je dat iets gewoon lukt. Deze Pasen cupcakes kunnen niet mislukken.

Pasen-cupcakes
Pin mij!

Pasen cupcakes

Zoals ik net zei, soms wil je iets uitproberen, of wil je dat het voedzaam is. Dan ga je aan de slag met noten en havermout. En soms wil je gewoon dat iets lukt en er superleuk uitziet. Nou, dit is sowieso dat laatste. Er zit meer suiker in dan je glazuur aan kan maar het is heerlijk. Alles komt gewoon uit een pakje maar door een beetje creatief te zijn en wat leuke prulletjes toe te voegen wordt het een geweldig geheel. Toch leuk voor de Paasbrunch? En niemand die ziet dat meneer Oetker alles heeft voorgekookt.

Ingrediënten:

Zoals ik al zei, in dit geval komt dit uit pakjes. Ik kocht dan ook de volgende spullen:

  • Cupcakemix van dr. Oetker + bijbehorende ingrediënten
  • Botercremè van de Jumbo + bijbehorende ingrediënten
  • Chocolade-eitjes van M&M’s
  • Eetbare bloemetjes ook van dr. Oetker
  • Kleine kuikentjes
  • Leuke cupcakevormpjes (Wibra)

Zo moet het:

Bak de cupcakes zoals op de verpakking. Laat de cakejes afkoelen en maak de botercremè. Nu komt het leukste deel, de cakejes versieren. De kinderen staan vast te springen om te helpen en geef ze eens ongelijk! Het is een ontzettend leuk en vrolijk resultaat geworden. Met deze Pasen cupcakes steel je sowieso de show! En mislukken kan het bijna niet.

Leestip: Pasen budget decoratie

Variaties

Er zijn natuurlijk genoeg leuke ideetjes te bedenken rondom Pasen. Je kunt er natuurlijk ook een gewone cake van maken en die versieren met leuke eitjes, bloemetjes en kuikentjes. Of wat ik ook wel eens heb gezien, kleine cupcakes bakken in een eierschaal. Dan heb je hele kleine cakjes. Kijk ook eens tussen mijn tips voor een mooie paasbrunch! Daar kun je vast ook veel inspiratie vandaan halen. Liever een taart? Deze 3 paastaarten zijn het proberen waard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.