9 x kerstboomhangers knutselen

Een mooi versierde kerstboom in de klas, de opvang of thuis is toch wel heel erg leuk. Daarom 9 idee├źn om kerstboomhangers te knutselen.

kerstboomhangers-knutselen

9 x kerstboomhangers knutselen

Kerstboomhangers knutselen voor peuters

Je kunt natuurlijk dit figuurtje in zowel een Sinterklaasje als Kerstmannetje maken. Even serieus, hoe schattig is dit <3 Onderstaande kleurplaat zou ik uitprinten, foto over het gezicht plakken, eventueel zelf laten inkleuren, lamineren en watjes eromheen plakken. Idee komt van ‘landelijkekinderopvang‘.

Kerstengel

Deze is leuk! Zelf zou ik deze maken in groep 5 tot en met 8. Vleugels maken van bladmuziek, ijslollystokjes er op plakken. Daarna decoreren. Ook leuk met die belletjes er aan. Vast erg leuk als je een boom hebt met allemaal engeltjes er in. Bedankt voor het idee huisjevan_4.

Figuren van ijslollystokjes

Bij dit soort figuren van ijslollystokjes is een lijmpistool vaak wel handig. Zo simpel maar ontzettend leuk! Bedankt voor de foto’s! De bovenste 2 zijn gemaakt door huisjevan_4 en de onderste is van Tjitske ­čÖé

Kurkdiertjes

Hoe grappig en simpel zijn deze kerstboomhangers. En niks aan te doen mama, maar je moet flink aan de wijn. Wat een ellende ­čśë Bedankt voor het idee Jasmijn.

Bonte boom

Ik denk dat het geweldig lijkt om een boom te hebben met allemaal van dit soort hangers. Ik zou ze zelf vastmaken met een lijmpistool. Superleuk idee van ‘Bonthuishouden‘.

Rendieren

Met stroken papier kun je deze schattige rendier maken. Hoe leuk! Je kunt natuurlijk op deze manier ook leuke kerstballen maken. Andere kleuren, misschien goud of zilver? Bedankt voor het idee juf Barbera.

Krimpfolie

Heb je wel eens gewerkt met krimpfolie? Ontzettend leuk spul. Ik maakte ooit al een keer een Vaderdagcadeau van deze folie. In de oven krimpt dit plastic en zorgt er voor dat je ontzettend leuke ornamentjes hebt. Ideaal voor een kerstbal dus. Bedankt ‘Fleurigenstoer‘.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.