10 x uitnodiging voor een kinderfeestje knutselen

Natuurlijk kun je bij de speelgoedwinkel een pakje uitnodigingen halen maar ze zelf maken is minstens zo leuk. Daarom op een rij 10 x uitnodiging voor een kinderfeestje knutselen.

uitnodiging-voor-een-kinderfeestje-knutselen

Uitnodiging vlaggetjeslijn

Deze vlaggetjeslijn heb ik zelf voor mijn oudste gemaakt. Ik heb eerst een ontwerp gemaakt en ze uitgeprint op gekleurd papier. Dat ontwerpen hoef jij niet meer te doen want hieronder kun je hem gratis downloaden. Je moet wel een printer hebben met gekleurd papier maar als je zoals ik al bijna een knutselwinkel aan materialen hebt dan is dit dus een heel leuk en makkelijk kaartje om te maken. Print het uit, vul nog wat gegevens in en plak ze vast aan een touwtje. Dat ziet er toch ontzettend vrolijk uit?

uitnodiging-voor-een-kinderfeestje-knutselen
uitnodiging-voor-een-kinderfeestje-knutselen
Download hieronder gratis

Gehaakte feestmuts

Een handige moeder, oma, opa of buurvrouw is hierbij wel handig. Al bedenk ik me net dat je volgens mij dit ook wel met loombandjes zou kunnen maken. Met een klein pomponnetje bovenop is het toch een geweldige uitnodiging? Met een vork kun je heel makkelijk zo’n pompommetje maken.

uitnodiging-voor-een-kinderfeestje-knutselen

Prinsen- en prinsessenfeest

Ben je een beetje handig met Word of Paint? Dan is deze uitnodiging easy! Onderstaande afbeelding kun je kopiëren in Word en daar je eigen tekst overheen zetten. Even printen en, plakken op een mooi gouden papiertje. Met een flinke dosis lintjes en glitterspul maak je het helemaal af.

Happertjes vouwen

Wie kent de happertjes nou niet. En wat een leuk idee op deze manier een uitnodiging voor een kinderfeestje te knutselen. Vooral als je een groter kind hebt dat zelf graag meehelpt. Dan ben je zo klaar. Zet in elk deel wat informatie.

Diertjes vouwen

Nog zo’n leuk knutselideetje. Kijk nou hoe vrolijk het er uit ziet. Op bijvoorbeeld Pinterest vind oneindig veel ideeën voor het vouwen van diertjes. Ik weet alleen niet waar je zulke leuke vouwblaadjes kunt krijgen. Deze kwam ik wel tegen.

uitnodiging-voor-een-kinderfeestje-knutselen

Leestip: 15 x gezond trakteren

Stoepkrijt uitnodiging

Deze uitnodiging nodigt zeker uit! Hoe blij gaan kindjes zijn als ze deze uitnodiging krijgen. Ook nog eens heel simpel om te maken. Een aantal stoepkrijtjes verpakken en een briefje met informatie er aan knopen met een touwtje. Easy peasy!

uitnodiging-voor-een-kinderfeestje-knutselen

Party Time

Hoe laat is het? Juist! Tijd voor een feestje. Met deze snoephorloges krijg je wel een hele gave uitnodiging. Je kunt helemaal je gang gaan met handletteren of gewoon bestellen of printen.

uitnodiging-voor-een-kinderfeestje-knutselen

Monster Party!

Voor een monsterlijk feest zijn deze uitnodigingen perfect. Vouw een rechthoekig papiertje in drie delen. Maak van het bovenste deel een eng (of lief) monster door tanden en wiebeloogjes op te plakken. Binnenin schrijf je alle informatie en je uitnodiging is klaar.

Snoepfestijn

Als je deze uitnodiging krijgt dan ben je sowieso al in de stemming. Doe er kleine snoepbeertjes of skittles in. Dat ziet er toch geweldig uit!

Ballonnenkaartje

Dit kaartje is schattig en super makkelijk! Teken een gezichtje op een rond vouwblaadje. Bij de mond maak je een gat zodat er een ballonnetje door kan. en klaar alweer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.