Milestone krasposter! Het perfecte kraamcadeau

milestone-krasposter

Vind je het ook zo lastig om een uniek kraamcadeau te vinden? Ik kreeg een Milestone krasposter en laat je dit mooie geschenk zien.

Mijlpalen

De eerste keer doorslapen? Volgens mij was dat bij mijn eerste zoon Gijs rond de 8 weken. De eerste tandjes? De eerste keer rollen of een eerste knipbeurt? Al sla je me dood! Weet ik dus echt niet meer. Ik heb het ook nergens opgeschreven. Toch jammer eigenlijk. Ik vind het leuk om beide mannen toch een beetje te vergelijken. Bij onze Luuk ga ik dat dus anders doen. Sowieso wil ik veel meer foto’s maken van Luuk dan ik bij Gijs ooit gedaan heb maar ik wil ook graag alles bijhouden. En dat kan met de Milestone Krasposter van Mini Miles.

Op de Milestone Krasposter kun je alle mijlpalen bijhouden. Heeft je kleintje een mijlpaal behaald dan kras je hem open en vul je de datum in. Ook erg leuk om samen te doen met oudere broers of zussen. De eerste hokjes mocht ik hier al open krassen. De eerste douche is al geweest en het eerste feestje. En ik durf het bijna niet te zeggen maar het manneke slaapt ook al een paar weken door. Leuk om bij te houden want dat ga ik sowieso later vergeten.

The best is yet to come

Als ik de poster dan bekijk dan heb ik zo’n zin in de toekomst. Welke geweldige mijlpalen mogen we nog meemaken met onze Luuk. de eerste keer zitten, de eerste vakantie en de eerste stapjes. Ik kan niet wachten! Of nee, toch wel. Het gaat me nu al veel te snel.

Onderaan de poster is er ruimte om lengte en gewicht bij te houden. Bij het consultatiebureau krijg je tegenwoordig helemaal geen boekje meer mee. Alles is digitaal. Des te leuker is het om het dan wel in ‘real life’ bij te kunnen houden. Naast dat is het gewoon een mooie poster om te zien. Ik koos voor het design ‘jungle green’. Onze speelkamer heeft ook een jungle thema en de poster wil ik daar op gaan hangen. Matched perfect! Past dit thema nou niet zo goed bij jou, kijk dan eens naar de thema’s Mountain Blue of Flamingo Pink. Je kunt er voor kiezen om de poster in te lijsten. Niet alleen heb je dan al je mijlpalen bij de hand maar je hebt ook een leuke eye-catcher voor in de kamer.

Uniek kraamcadeau

Vind jij het ook zo lastig om een leuk en uniek kraamcadeau te geven? Ik vaak wel. Ik kom niet verder dan een paar rompers of hydrofiele luiers. Die trouwens wel superhandig zijn maar uniek? Niet pers├ę. Denk dan ook eens aan de krasposter. De poster wordt geleverd in een mooie bewaarkoker en kan dus zo door als mooi kraamcadeau. Lijkt het je nou ook leuk om een poster te winnen? Misschien wel voor je vriendin, collega of gewoon voor jezelf. Volg me dan op Instagram en Facebook. Op beide kanalen geef ik morgen een poster weg. Hoe gaaf is dat! Als je dan toch bezig bent, volg Mini Miles dan ook gelijk op Instagram en Facebook. Vinden ze leuk ­čśë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.