De speelkamer in jungle thema

Eindelijk is de laatste ruimte in ons huis klaar. Met trots laat ik jullie de speelkamer in jungle thema zien.

Hoe ging die ook alweer

Even in het kort. Zo’n anderhalf jaar geleden ons huis gekocht, van top tot teen verbouwd en en als laatste was de speelkamer aan de beurt. Eigenlijk een ruimte die echt niet nodig was maar waar ik ontzettend blij mee ben. Nu hebben we een mooie plek voor het speelgoed en staat het niet meer verdeeld over de woonkamer en de gang.

Budget verbouwing

Eigenlijk moest deze speelkamer met zo min mogelijk geld worden opgeknapt. We hadden het hele huis al verbouwd tja, en het geld was nu toch wel bijna op. De muur moest gestuct worden en bij de bouwmarkt heeft Jan een cheapy laminaatje gekocht. Ik wilde graag iets met een groene kleur en toen ik de kleur ‘oerwoud’ vond in de bouwmarkt wist ik dat ik de speelkamer in jungle thema wilde maken.

Speelkamer in jungle thema

Nadat de muren zijn geschilderd en het laminaat er in lag was het mijn beurt. We hadden al 3 Trofastkasten van de Ikea en die hebben we naast elkaar gezet. De witte kast die ooit op Gijs’ babykamer stond heb ik opgeruimd en allemaal spelletjes in gedaan. En eigenlijk was hiermee al een beetje de basis gelegd van de kamer.

Kamer inrichten

Als iets op budget moet dan is dat voor mij eigenlijk een uitdaging. Ik struin de kringloop en marktplaats af voor allemaal leuke budget dingetjes. De landkaart had ik nog op zolder liggen. Bij de Action kocht ik van de koppenknuffels en die diertjes heb ik bij de kringloop gevonden en zwart gespoten.

DIY

Ik vond bij de kringloop een oude atlas die ik voor een paar euro meenam. Ik beplakte 2 oude canvasssen met de landkaarten en tekende er een paar dieren op. Ook maakte ik een vlaggetjeslijn. Leuk geworden toch? Klik hier voor een DIY Vlaggetjeslijn.

Ik ben zelf ontzettend blij met het resultaat! Meer lezen over onze verbouwing? Klik dan hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.