10 x trakteren op je werk als je met verlof gaat

Als je met verlof gaat wil je graag goed afscheid nemen. Daarom 10 ideeën om te trakteren op je werk als je met verlof gaat.

trakteren-verlof-traktatie

Uhhmm .. Nou doei! Ik ga even voor een maand of 4 weg. Tja, zoek het uit zeg maar! Nee, zo doen we het maar niet. Je wil fatsoenlijk afscheid nemen. De invaller moet goed ingewerkt worden, je lijstje is afgewerkt en je wil iets lekkers meenemen om afscheid te nemen van de collega’s op het werk. Voor jullie 10 ideeën om te trakteren op je werk als je met verlof gaat.

10 x trakteren bij verlof

Kraamtaart

Deze taart, wat eigenlijk een kraamtaart is maak je helemaal zelf. Ik was zelf toen ik met verlof ging niet meer zo’n keukenprinses maar ze schijnen er te zijn 😉 En ja, zo’n zelfgemaakte kraamtaart is natuurlijk wel heerlijk. En kijk hoe het er uit ziet <3

trakteren-verlof-traktatie

‘Pop’ corn

Deze verloftraktatie heb ik zelf gemaakt. Ik wilde iets wat Corona-proof moest zijn en het liefst ook nog zonder plastic. Achteraf gezien had ik misschien toch beter de popcorn kunnen verpakken in plastic want het was een beetje slof geworden. De zakjes zelf heb ik versierd met stempels samen met Gijs.

trakteren-verlof-traktatie

Stroopwafels

Heel leuk om een stroopwafel met muisjes te maken. Je kunt net zoals Iris heeft gedaan er een leuke hartjeslolly van maken. Maar hoe leuk is het om het bijvoorbeeld uit te snijden in een rompervorm.

trakteren-verlof-traktatie

Oreo hapjes

Een kleine traktatie maar wel ontzettend cute. Met een beetje glazuur of chocopasta ofzo laat je de muisjes makkelijk plakken. Ook leuk om te trakteren op de school van je kinderen.

trakteren-verlof-traktatie

Babyslof

Je kunt natuurlijk uren in de keuken gaan staan en zelf een ingewikkelde slof gaan bakken maar ik weet toevallig dat Dr. Oetker een vruchtenslof heeft die binnen no-time gemaakt is. Dan vervang je makkelijk de vruchten door muisjes en klaar.

trakteren-verlof-traktatie

Cake met muisjes

Niet heel ingewikkeld maar wel leuk en heel lekker. Ook leuk voor als de baby geboren is.

babyzoenen

Nog zo’n leuke traktatie voor als je met verlof gaat. Hiervoor hoef je niet gelijk uren in de keuken te staan maar is zeker een lekker hapje voor je collega’s.

Verloftaart

Je maakt of koopt een basic kwarktaart. Je decoreert hem met muisjes en lange vingers. Tadaa! Klaar is Keesje.

trakteren-verlof-traktatie

Ready to pop

Nog zo’n leuke traktatie met popcorn. Allee nu met popcornmais. Het nadeel is dat je het niet gelijk op kunt eten. Maar wel leuk als cadeautje mee naar huis.

Cupcakes

Dit makkelijk te bakken cakeje is heel simpel te versieren met muisjes en ander blauw snoepgoed. Wil je het heel simpel maken voor jezelf, koop dan gewoon kant en klare cupcakes 😉

Leestip: Deze dingen ga ik doen in mijn verlof!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.