Klussen met een kleintje: officieel verkocht en open over uitgaven

Al het vierde artikel in de reeks: ‘klussen met een kleintje’. Als dit online komt duurt het nog een paar dagen voordat we de sleutel krijgen van ons nieuwe huisje. Ik vertel je over de afgelopen weken waarin we ons huis officieel verkochten, de keuken is besteld en ik maakte nog wat leuke dingen. Oja en ik ga helemaal transparant zijn over onze uitgaven in deze hele verbouwing..

Huis verkocht

Ja, we zijn blij! We hebben namelijk nu officieel ons huis verkocht. De financiering is rond en diezelfde middag kregen we te horen dat de hypotheek voor ons nieuwe huis rond is. Klein feestje dus (ik mocht een extra pepernoot, jippie!). Dat was voor ons ook het

moment om echt dingen in gang te zetten. Zo bestelden we de nieuwe kozijnen en bevestigden we onze keuken bij Superkeukens. Ik regelde dit emaille pannensetje bij de nieuwe keuken. Diep van binnen ben ik echt een handelaartje en moet ik bij zo’n nieuwe keuken wel iets leuks regelen. Dit pannensetje had ik al gezien en ik wist: die is van mij! 

 

 

DIY

Uiteraard knutselde ik nog wat leuks. Had mijn blog al gelezen over mijn steigerhouten naambord? Ik had nog wat steigerhout over en maakte deze leuke veren.. ja wat is het een verenhouder? Nouja in ieder geval een ding waar je veren in kunt steken van steigerhout. Leuk toch? En niet moeilijk. Je boort een paar gaten, veertjes er in en klaar. Ik heb de veren trouwens voor een deel besteld via Aliexpress, het andere deel heb ik gezocht met Gijs. Ook schilderde ik het tafeltje en stoeltje voor Gijs’ nieuwe kamer. Dit setje heb ik via marktplaats gekocht en was roze. En nu wil ik Gijs best unisex etc. opvoeden maar de kleuren voor Gijs’ kamer worden grijs, wit en zwart. Via Aliexpress bestelde ik die washi tape. Erg leuk trouwens! Aanrader 🙂 (geen spon, ik zeg het maar even. Sommige mensen denken dat ik alles maar krijg).

 

Uitgaven

Ik had het er met mijn man over, ik wilde eigenlijk wel elke keer in dit artikel aan jullie vertellen hoeveel we hebben uitgegeven aan onze verbouwing. En dan niet in vage cijfers, percentages of wat dan ook maar in duidelijke, harde cijfers. Ik neem alles mee. Van de lampen tot de tegels tot de verf. Ik laat alles zien. Hieronder dus het overzicht van de uitgaven tot nu toe. Geen uitleg nodig toch? In totaal kom ik al op €1505,-. Schrik je hier al van? Doe maar niet want het wordt nog véél meer 🙁

 

kosten verbouwing

 

 

Nog even alle artikelen uit deze reeks lezen? klik dan hier.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.