Wist ik wat het geslacht was?

Voordat ik zwanger was vond ik het raar dat mensen zo zeker waren van het geslacht van het kindje voordat er überhaupt een echo was geweest. Dat kan toch niet? Of toch wel..

 

Zwanger

Misschien heb al eens gelezen dat we ontzettend snel zwanger raakten. Heel erg fijn! Vanaf dag 1 wist ik dat ik een jongen zou krijgen. Ik kreeg geen bovennatuurlijke boodschappen door of had ik telepathisch contact met de baby ofzo maar ik wist het gewoon. Ik weet ook niet waarom ik wist het. Gek hè! Als ik dacht aan mij met een jongetje dan voelde dat heel natuurlijk, als ik dacht aan mijzelf met een meisje dan voelde dat alsof het niet klopte. Heel raar! 

Ik was zo zeker dat ik zelfs al een jongenspakje heb gekocht. Andere mensen lachten me vierkant uit maar ik wist het gewoon.

Annemarie: Beide keren had ik het gevoel van een meid en beide keren klopte het
Bij de oudste had de avond voor de echo een droom over dat ik een meisje kreeg.

Maaike: Bij de eerste vanaf dag 1 het gevoel dat het een jongetje zou worden en dat is het ook :). Nu in verwachting van mijn tweede en ook nu vanaf begin idee dat het een jongen zou worden maar iedereen om me heen dacht een meisje. Uit de echo’s blijkt dat mijn gevoel weer juist is en het een jongen wordt. In mei kan ik pas bevestigen of dit ook echt klopt 😉 maar daar ga ik wel vanuit. 

Chelsey: Beide keren zat ik er flink naast.. dacht 2x een meisje! Maar de Gyn zag toch echt iets anders.

Echo

Bij de echo wilden we graag weten wat het zou worden. Het was natuurlijk belangrijker of het gezond zou zijn dus dat moest eerst gecheckt worden. Alles zag er goed uit en de gynaecoloog vroeg of we het geslacht wilden weten. Dat wilden we wel. Ze was aan het zoeken maar de baby lag een beetje gek tot dat ze zei: “Volgens mij is het toch echt een meisje”. Ik was zo verrast dat ze me net zo goed had kunnen vertellen dat ik in verwachting was van een hondje, ik kon het gewoon niet geloven. Ik vroeg: “Echt? Weet je dat zeker?”. Ze ging nog een keertje kijken en zei: “O nee sorry, het is volgens mij toch een jongen”. Toen ze nog een keertje ging checken en het nu zo goed als zeker was, toen was ik pas gerustgesteld. 

Charlotte: Ja vanaf het moment dat ik een positieve test had, zei ik een meisje. Ik was er zo van overtuigd dat ik een garderobe had kunnen aanschaffen ? en oja, ik had ook gelijk!

Chantal: Vanaf dag 1 was ik er van overtuigd dat het een meisje zou zijn. Gevoel was zo sterk waarom geen idee.. Tot de 20 wk echo dat ze vertelde het word een jongen. Ik heb haar aangekeken en gezegd nou nee dat kan niet hoor ? en was helemaal van slag belachelijk natuurlijk haha. Maar ben nu zeker een trotse moeder van een prachtig zoon! Mijn gevoel klopte dus niet ?

Nikki: Ik heb altijd gezegd wij krijgen ooit een meisje….zo zag ik ons…Vanaf het moment dat ik zwanger was ging ik dromen over een jongetje en wist ik dat we een jongen gingen krijgen en dan is dan ook uitgekomen. …

Jongensmama

Ik zie mezelf echt als jongensmama. Niet zozeer omdat ik meisjes niet leuk vind. Juist wel, ik zal heel graag een dochter willen maar ik kan me niet voorstellen dat ik er ooit eentje krijg. Ik denk echt dat ik alleen maar jongens zal krijgen. Ook leuk! Maar dat zeg ik nu, wie weet praat ik daar bij een eventuele tweede zwangerschap wel heel anders over 😉

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.