Raar begin van de bevalling

Als je voor de eerste keer gaat bevallen weet je sowieso niet zo goed wat je kunt verwachten. Maar ik had wel een heel raar begin van de bevalling. 

Kramp?

Je hebt hier laatst al kunnen lezen dat ik aan het eind van de zwangerschap de baby een nacht niet voelde. De dagen daarna bleek dat de bevalling een soort van begonnen was. Ik kreeg ongelooflijke kramp in mijn rug. Weet je wel? Wat je wel eens in je kuit hebt? Doet zeer hè! Nou, dat had ik dus 2 dagen tot aan de bevalling die over gingen in rugweeën. Heel gezellig dus! 

Ik had er 2 dagen en nachten last van, ik kon er niet van slapen, sliep een kwartiertje en werd dan weer wakker van de pijn. Ik zat dag en nacht onder de douche, wat de pijn iets verzachtte. 

Je kunt je wel voorstellen dat toen de bevalling eindelijk begon ik helemaal kapot was. 

Het was overduidelijk het begin van de bevalling maar waarom had ik zulke kramp in mijn rug? Zelfs google weet het niet. 

Dat is toch raar.. ?

Ik hoop eigenlijk dat iemand dit ook heeft meegemaakt.. Jij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.