Onze staande industriële lamp van directlampen.nl

Eigenlijk waren we al heel lang op zoek naar een mooie staande industriële lamp voor in de woonkamer. Maar we konden niks vinden, alles was gewoon niet leuk genoeg. Maar op deze lamp waren we meteen verliefd <3

De lampenzoektocht

Oké ik ga eerlijk zijn. Het is niet dat we heel actief op zoek waren naar een lamp maar het kwam toch zeker elke maand sinds we hier wonen wel ter sprake. Het was zo’n leeg hoekje daar naast de bank. Ook wat donker en er ontbrak wat. Dat er een lamp moest komen dat hadden we al bedacht. Maar welke? Tot deze leuke samenwerking met Directlampen.nl voorbij kwam.

Industriële woonkamer

Onze smaak kun je tegenwoordig wel omschrijven als industrieel. Vroeger niet hoor. Ik wilde vooral roze met bloemetjes en Jan was van de witte muren en zwarte meubelen. Totaal niet in de buurt van elkaars smaak dus. In de loop der jaren (ja we zijn al zo oud) is onze smaak wel wat naar elkaar toegegroeid tot het industriële populair werd. Als een blok vielen we beide voor deze manier van inrichten. Een aantal jaar geleden kochten we al een mooie leren bank, een leuke salontafel, mooie stoelen maar zo’n staande industriële lamp ontbrak nog steeds.

Review Directlampen.nl

Daar zaten we hoor, met z’n tweetjes achter de computer een lamp uit te kiezen. Soms kunnen we echt úren twijfelen over iets in onze inrichting maar soms zijn we er ook in een paar minuten klaar mee. Onze meubelen? 5 minuten, toen wisten we het. En eigenlijk waren we er ook snel uit met deze lamp. We gingen voor deze staande industriële lamp. Een paar dagen later was hij binnen. Binnen 5 minuten stond hij in elkaar en was ik er ontzettend blij mee! De kwaliteit is goed, het bestellen ging makkelijk en wij hebben een mooie eye-catcher. Geef toe! Hij is mooi toch? Benieuwd naar de hele verbouwing van onze woonkamer? Klik dan even hier.

*Samenwerking

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.