Het eindresultaat van onze uitbouw

Een eindresultaat laten zien is altijd leuk. Benieuwd hoe het er uit ziet? Kijk vooral ook verder voor alle voor- en na-foto’s.

Af = af!

Ik had een tijdje geleden al een soort van resultaat laten zien maar nu is het dan echt, echt ècht af! Nouja af. We hebben van die houten shutters besteld en er moet nog een zonnescherm aan de buitenkant maar ja, het is eigenlijk wel af.

Viel toch tegen

Terwijl ik in de vorige blog nog vrolijk vertelde dat het verbouwen zelf mee viel waren er uiteindelijk toch wat hobbels in de weg. En misschien was het meer het gevoel van ‘we zijn er bijna’ en dat juist dat gevoel het allemaal nog wat zwaarder maakt. Om een lang verhaal kort te maken kregen we in ons oude deel vloerverwarming. Dat betekende de dat de hele vloer eruit moest, wij op vakantie gingen en als we terug zouden komen de boel klaar zou zijn. Je raadt het al, zo ging dat niet.

Op vakantie kregen we al telefoon dat het allemaal niet zoals gepland verliep. We besloten om maar te genieten van de vakantie en het maar te zien als we terug waren. Nou wat een ellende was dat zeg! Alles zat onder de stof en het was nog niet klaar. 3 weken lang hebben we op beton in het stof geleefd. Hoe ik die complete verbouwing die maanden duurde best heel chill was kon ik hier niet zo heel goed mee omgaan. Misschien juist omdat ik had bedacht dat het al bijna af was. En omdat constant alles onder de stof zat, we moesten lopen op beton en dat is met 2 kleintjes echt niet handig.

Toen we het huis kochten/na de eerste verbouwing

Het resultaat

Ik ben wel echt ontzettend blij met het resultaat. Het is mooi geworden en we hebben heel veel ruimte extra. Ik ben echt heel blij! Het kost wat maar dan heb je ook wat. We hebben gewoon een vierkant er bij laten plaatsen en alles wat ruimer ingedeeld.

Voor de uitbouw, foto genomen van achterkant huis
uitbouw-woonkamer
Na de uitbouw, foto genomen achterkant huis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.