Gezonde kamerplanten met de voeding van ECOstyle

voeding-binnenplanten

Of je nu een indoor jungle hebt of een aantal plantjes op de vensterbank. Een plant wil op zijn tijd een beetje voeding. Met de voeding van ECOstyle kan dat op een hele makkelijke manier.

Pin mij!

Crazy Plant Lady

De liefde voor planten moet wel een beetje in je bloed liggen. Ik ben altijd gek geweest op mijn tuin en moestuin maar sinds een jaartje ongeveer ben ik ook helemaal gek op binnenplanten. Mijn collectie bestaat uit ahum bijna 100 planten die verspreid staan door het hele huis. Daarnaast stek ik ook mijn plantjes. Die stekjes laat ik groeien of ruil ik met een vriendin. Je begrijpt dat mijn man zo ondertussen een beetje gestoord wordt van mij en mijn plantjes. Ik kan ook echt heel boos worden als mijn mijn zomaar planten verplaatst of nog erger, ze zonder mijn toestemming water geeft. Je begrijpt dat de term ‘Crazy Plant Lady’ wel past bij mij.

De Tradescantia.
Een makkelijke beginnersplant die ook nog eens goed te stekken is. Misschien wel mijn favoriet!

Leestip: Planten voor het raam zonder boren

Wanneer voeding geven?

Zodra het groeiseizoen begint, meestal in het voorjaar, is het tijd om de plant voeding te geven. De plant kan een fijne boost gebruiken zodat hij ook echt kan groeien. Ga voor een universeel product als ‘plantkracht korrels’ of ‘groeistaafjes’. Hier zitten een basisvoeding in die goed is voor veel planten. Of ga toch voor een specifieke voeding; groenvoer voor groene planten, of voeding voor je bloeiende plant.

binnenplanten-voeden

Voeding voor binnenplanten van ECOstyle

ECOstyle ken je van de fijne, ecologische producten voor in de tuin, maar het merk heeft nu ook producten voor binnenplanten. Ga als plantenliefhebber voor de musthaves als stekpoeder, bladglans of specifieke voedingen. Of ga voor fijne basics als groenkorrels of plantkrachtstaafjes. Het grote voordeel van deze lijn is de handige doseerdop. Geen gedoe met die plakkerige voeding maar je pompt de juiste hoeveelheid gewoon in de gieter. Makkelijker kan niet!

Winnen?

Je kunt ook het hele pakket inclusief korrels, poeders, staafjes en doseerflesjes winnen. Op mijn Instagram vertel ik je precies wat je moet doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.