Hoe win je met winacties op Facebook?

Oké, ik ga je een beetje bijzonder advies geven. Ik ga je vertellen hoe je kunt winnen met winacties op Facebook.

 

 

I’m the winner!

Dit komt natuurlijk niet helemaal uit de lucht vallen. Ik win namelijk wel eens wat met winacties op Facebook. Sterker nog, ik heb denk ik al wel 20 keer wat gewonnen. Niet allemaal grote dingen hoor. Ook wel eens een opblaasbal of een hamburger. Maar aan de andere kant ook wel eens zo’n stoere retro roller en een tafel. Dus ja, ik win wel eens wat ja.

 

Mijn tips om te winnen met winacties op Facebook

Ik win namelijk niet altijd zomaar. En misschien is het wel een beetje dom dat ik dit allemaal deel, want dan is er minder kans voor mij. Maar ik heb namelijk een bepaalde tactiek om te winnen.

 

Doe mee met slecht georganiseerde acties

Dit is echt een hele erge tip eigenlijk. Maar het werkt wel. Doe mee aan slecht georganiseerde winacties. Winacties waar je eerst van denkt: Huh? Wat valt hier te winnen? Dus winacties zonder goede afbeelding. Winacties met vage omschrijvingen of winacties die gewoonweg slecht georganiseerd zijn. Moet je eerst op een site kijken of een bepaald raadseltje oplossen. Vaak irritante winacties maar je hebt wel kans om te winnen.

Doe mee met winacties waar weinig mensen aan mee doen

Punt 1 en 2 horen denk ik wel een beetje bij elkaar. Maar zoek de winacties op waar niet meer dan 50 mensen aan mee doen. Het is een simpel rekensommetje. Hoe minder mensen hoe meer kans voor jou. Simpel toch? Choose your Battles. Ga niet meedoen aan een actie waarbij je een keuken wint, trust me, dat win je niet. Maar die opblaaskrokodil, waarbij maar 4 mensen meedoen? Ja, dikke kans dat je dat wint!

Lees goed wat je moet doen

Dit merk ik dus zelf heel vaak op mijn blog. Mensen lezen gewoon niet goed wat je moet doen. Vaak zet ik er bij dat ze mij moeten volgen + mijn bericht liken en je wil gewoon niet weten hoe vaak het gebeurt dat ik een winnaar trek die zich dan niet aan de voorwaarden heeft gehouden. Zo zonde! Dus lezen!

 

Doe mee met acties waarbij je veel moet doen

Dus moet je liken, delen en 15 vrienden taggen? Dan haken veel mensen af. Maar jij niet, jij bent die irritante vriend die zijn hele tijdlijn spamt met winacties. Want hé, jij gaat winnen!

 

5 Comments

  1. luek ik doe ook vaak mee en heb al vaak leuke dingen gewonnen. Ik doe nog wel mee met grotere prijzen etc. Maar idd meestal dan niet raak. Maar goed mijn grootste prijs was bijna 2000 euro waard dus klagen doe ik zeker niet en ik blijf mooi meedoen!!!

  2. Ik win ook best vaak op fb en ook heb ik wel eens wat gewonnen bij Bloggers. Altijd leuk om mee te doen👍 Maar nooit grote en dure dingen gewonnen. Maar wel hele mooie zoals een retro waterkoker en veel make-up. Laatst nog een cadeaubon voor 75 euro shoptegoed. Echt geweldig 👍🍀

  3. Leuk dat je dat deelt. Acties met tag minimaal vijftien personen doe ik eigenlijk nooit aan mee. Er zijn namelijk altijd mensen die er nog meer taggen.

  4. Wat een leuk artikel! En hoe vind je deze winacties?

    1. Op Facebook heb je groepen met winacties. Daar ben ik actief op 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.