Voer speciaal afgestemd op je huisdier

Hondjes zijn lief en leuk en schattig. Toch hebben we er geen. Wel mocht ik voer van Zooexperte proberen samen met de labrador van mijn ouders.

Geen hondje voor ons

Ik heb geen hond en ik zal er ook nooit eentje hebben. Wij zijn allemaal hartstikke allergisch voor honden. Ja zelfs voor de labradoedels. Gewoon allemaal! Dat geldt ook voor katten, hamsters, konijnen en alles met maar een beetje haar. Vissen daarentegen zouden wel kunnen. Maar of dat nou zo gezellig is om mee te knuffelen? Daar heb ik dan weer helemaal niks mee. Dus voor ons geen huisdieren. Wat mij echt geweldig lijkt zijn een stel kippetjes in de tuin. Maar daar kan ik mijn man echt niet warm voor maken. Oké ik dwaal af. Hondenvoer it is.

Toen Zooexperte vroeg of ik hondenvoer wilde testen dacht ik gelijk aan het hondje van mijn ouders. Nou ja hondje, inmiddels al een volwassen labrador. Maar hij denkt soms nog steeds dat hij een puppy is. Storm heet het beestje. De naam zegt genoeg. Het is ook echt een wervelstorm. Met hem mocht ik een aantal items uitproberen. Nou ja, ik keek naar het voer. Hij at het voer.

Dit pakket is samengesteld voor het ras Labrador

Review

De volgende items kregen we om uit te proberen:
– 1 zak met graanvrij koudgeperst droogvoer met kip
– 1 zakje met zachte snacks met kippenvlees
– 1 keer blikvoer met kip

Laat ik voorop stellen dat Storm het lekker vond. Nu eet Storm alles dus had ik niet anders verwacht haha. Na een aantal dagen het voer eten is hij nog steeds de vrolijke hond die hij voorheen was. Lijkt geen buikpijn of andere klachten te hebben ontwikkeld door deze voeding. Hartstikke goed dus! Labradors schijnen sneller problemen te hebben met gewrichten, pezen en botten. Deze set is daar precies op afgestemd. Nu weet ik natuurlijk niet of het is verbeterd maar zover wij kunnen zien is het niet verergerd. Via Zooexperte.com vind je voeding die de gezondheid van je huisdier ondersteunt. Denk aan hypoallergene voeding voor katten, voedingssupplementen voor honden en voeding speciaal voor bepaalde rassen. Net zoals mensen kunnen honden en katten ook baat hebben bij de juiste voeding.

1 Comment

  1. Leuke blog, Elke! Ik was op zoek naar wat meer info over Zooexperte (dat ik totaal niet ken), maar gevonden dus :-). Ik ga het voer voor de kat op basis van insect proberen en de snacks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.