Review: XL kalender van myphotofun.nl

Een tijdje geleden mocht ik al eens een leuke fotoslinger bestellen bij myphotofun, dat was zo’n leuke samenwerking dat ik ook de XL kalender mocht bestellen. Als controlfreak die alles tot in de puntjes gepland wil hebben klink dat wel goed. 

 

XL-kalender

Tot op heden hadden mijn man en ik en online planner. Nouja, ik in mijn eentje. Ik had voor ons zo’n online planner aangemaakt maar ik was de enige die hem gebruikte. Niet zo handig dus. Toen ze van myphotofun.nlvroegen of ik de XL kalender wilde testen leek me dat super handig. 

 

Samenstellen

Net zoals die te gekke fotoslinger van Gijs’ verjaardag was ook de kalender vrij simpel samen te stellen. Je kunt kiezen uit verschillende collages. Zo kun je zoals de foto hierboven kiezen voor een foto over de hele bladzijde. Maar je kunt ook kiezen voor meerdere foto’s op 1 pagina. Het kostte in totaal 10 minuten van mijn tijd. Easy peasy! Oja, wat ik ook wel superhandig vond is dat je zelf kunt kiezen wanneer de kalender begint. Midden in het jaar is dus ook te regelen. Handig voor als je nu alvast een cadeautje voor de feestdagen wil regelen. 

 

Gebruiken we hem al? 

Uhh.. Ja. Deze maand staat al compleet volgekalkt. En de grootste gebruiker is mijn man. Haha ik vind het wel grappig. En eigenlijk is zo’n kalender wel heel erg handig! Wij zijn fan ­čÖé 

 

 

Myphotofun.nl

Zoals ik al zei is deze slinger hierboven ook van myphotofun. Maar ze hebben meer. Je kunt er ook online een fotoboek samenstellen, een familiekalender laten maken of wat mij ook leuk lijkt is zelf een kerstkaartontwerpen. 

* Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met myphotofun.nl maar bevat wel mijn eerlijke mening.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.