Let me introduce you: ‘Druppies’

Dit nieuwe vrolijke laarsje gaat Nederland veroveren. Benieuwd waarom? Let me tell you! Druppies

 

Druppies

Alleen die naam al, Druppies. Klinkt vrolijk en dat zijn deze leuke laarsjes ook. Dit merk is nog maar net op de markt en nu lijken de laarsjes al een grote hit te worden. Is ook niet zo gek als je ziet hoe leuk ze zijn. Wij mochten deze leuke laarzen uitproberen. Was nog lastig kiezen aangezien ze in 7 kleuren beschikbaar zijn maar ik ben gegaan voor helderblauw. Deze kleur staat Gijs altijd erg goed en past ook goed bij zijn jas. 

 

Feitjes

De laarsjes zijn gemaakt van 100% natuurrubber en ze zijn beschikbaar in 7 verschillende kleuren. Druppies hebben een soepele pasvorm en zijn flexibel. De laarsjes hebben 2 reflectoren op de achterkant. Handig voor als het al een beetje donker wordt buiten. Druppies zijn beschikbaar vanaf maat 20 tot en met 35. Je bestelt ze makkelijk via de site van Druppies zelf. De laarsjes kosten €26,95.

 

 

Wat vinden wij van de Druppies?

Gijs heeft ze nu in totaal 3 keer aangehad en we hebben alle keren een goed stukje gelopen en ze lopen goed in hoeverre je dat aan een kind van 2 kunt merken. Hij liep er zo op weg, deed niet moeilijk en vond het prima allemaal. Naast dat vind ik ze ook gewoon erg leuk. Een leuk en fris kleurtje vind ik dit. Staat toch ontzettend leuk met een spijkerbroek en effen shirt? Volgens mij kunnen zulk soort laarsjes bij veel outfits leuk matchen 🙂 Volgens mij staat dit zelfs leuk bij een winterjas of korte broek. Ook dezelfde laarsjes als Gijs kopen? Doe dat dan hier.

 

Zeg nou zelf, is het geen stoer mannetje? Die blik op zijn gezicht ook. Het is ook een echt boef. Maar ik vind de laarsjes hem prachtig staan. Zoek je nog een leuke regenjas bij deze stoere laarzen? Kijk dan eens naar dit artikel van mamachallenge.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.