Review: Melkmeisje voor in bad en onder de douche

Oké, helemaal objectief is dit review niet. Melkmeisje staat namelijk al járen in mijn badkamer. Ik vertel je waarom.

 

review-melkmeisje

 

Melkmeisje

Melkmeisje is een merk wat bijna in alle drogisterijen wel te koop is. En ook nog voor een heel fijn prijsje. Eén van de redenen waarom dit merk in mijn badkamer staat. Deze lekkere zachte douchezeep en badzeep is verkrijgbaar in meerdere geurtjes. Ik ontving de geur karnemelk, wilde roos en honing. Melkmeisje is verkrijgbaar in flessen van 250 ml, 1 liter en zelfs 2 liter. De zeep staat bekend om zijn zachtheid. Ik heb al jaren last van eczeem (inmiddels nog minimaal) maar mijn huid kan deze zeep goed verdragen. Ik denk dat ‘Wilde Roos’ mijn favoriet is. Een mild bloemengeurtje en toch lekker zacht.

 

melkmeisje-review

 

Review

Melkmeisje is lekker zacht, daar hou ik van. Ook is de geur niet zo overheersend als je wel eens hebt bij andere geurtjes. Eigenlijk heb ik altijd de literflessen in huis. Ik doe wel een maand met zo’n fles. Perfect! In bad gaan met melkmeisje is ook erg leuk. Deze zeep schuimt zo lekker en het lijkt me erg leuk om straks met Gijs in zo’n lekker schuimend bad te zitten. De zeep is parabenenvrij, kleurstoffenvrij, vochtregulerend, huidvriendelijk en dermatologisch getest. Dat is al heel fijn! Wel bevat het iets van alcohol en parfum. Maar blijkbaar in zo’n kleine hoeveelheid dat mijn huid er goed tegen kan.

 

 

Kopen

Via drogistplein kun je al deze geurtjes online kopen. Koop hier mijn favoriet wilde roos of ga je juist voor die lekkere literfles karnemelk. Welke je ook kiest, het is een fijn zeepje die je zeker kunt waarderen 🙂

 

 

Winnen!

Zou jij nou ook wel eens zo’n leuk pakketje Melkmeisje willen winnen? Met 3 flesjes van 250 ml en 1 dikke literfles. Ik geef 1 pakketje op mijn facebookpagina weg en 1 pakketje op mijn instagrampagina. Good luck!

 

 

2 Comments

  1. Ik ben vooral erg benieuwd naar de geur van honing 😀 daarom doe ik mee via Facebook en Instagram (@lindaenbjorn)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.