Review – Hair Rehab Box for Curls van Hairlust

Van Hairlust kreeg ik een mooi pakket voor mijn krullen. Het pakket is geschikt voor de Curly Girl Methode en wilde ik dus wel heel graag uit proberen. Ik schreef een uitgebreid review over de Hair Rehab Box for Curls.

Mijn krullen

‘O dat is zo makkelijk krullen, je staat op en je haar zit gelijk goed’. Whaha no way dus! Grappig hoe mensen denken hoe het werkt want als iets niet makkelijk is in de verzorging dan is het wel mijn bos krullen. Ja ik ben er blij mee maar nee het is absoluut niet makkelijk. Sinds een paar jaar doe ik de ‘Curly Girl Methode’. Om een lang verhaal kort te maken, je vermijdt ingrediënten als alcohol, sulfaten en siliconen en je laat je haar drogen met crème en gel. Dit is echt even de verkorte versie want het beginnen met de CG methode is echt een enorme zoektocht. Inmiddels heb ik mijn manieren gevonden en kan ik zeggen dat ik blij ben met de producten die ik gebruik. Toen ik van Hairlust een mailtje kreeg of ik de ‘Hair Rehab box‘ wilde reviewen was ik ook zeker enthousiast. Misschien zorgde deze lijn wel weer voor een andere kijk op mijn haar.

Hair-Rehab-Box-for-Curls-Hairlust
Pin mij!

Review – Hairlust Hair Rehab Box for Curls

De inhoud van de Hairlust box

De eerste indruk is toch altijd de buitenkant. Natuurlijk is dat niet waar het om draait maar als iets in een mooie verpakking zit heb je bij mij onbewust een puntje gescoord. In de verpakking zitten 4 items waarmee je als curly girl (of boy) een mooie basis kan leggen met als doel minder pluis en mooie krullen. Het pakket bevat een shampoo, een haarmasker, crème spoeling en een leave-in. De producten zijn goedgekeurd voor de Curly Girl Methode, biologisch en vegan. Voor dit pakket betaal je €73.95.

Hair-Rehab-Box-for-Curls-Hairlust

Hair Growth & Repair Shampoo for Curls

Om eerlijk te zijn gebruik ik maar zo’n 1 a 2 keer in de maand shampoo. De rest van de tijd was ik mijn haar met een ‘co-wash’. Dit is een conditioner met reinigers. Deze reinigers zijn super mild voor je haar. En aangezien mijn haar mega droog is probeer ik het dus niet te vaak te wassen met shampoo. Deze shampoo reinigde het haar grondig. Ik was even bang dat het een te grondige reiniger was. Na het wassen voelde het heel stug aan. Gelukkig bleek dat achteraf mee te vallen.

Hair-Growth-&-Repair-Shampoo-for-Curls

Hair Growth & Repair Conditioner for Curls

De conditioner was een heerlijke dikke crème die er echt voor zorgde dat mijn haar weer wat herstelde van de shampoo. Ik vond het bijna de substantie hebben van een haarmasker en heb het er ook een tijdje ingelaten. Deze conditioner vond ik echt ontzettend fijn. Nadat ik het er uit had gespoeld voelde mijn haar heel zacht aan.

Hair-Growth-&-Repair-conditioner-for-Curls

Curl Recovery & Protection Mask

Het masker vond ik dunner aanvoelen dan de conditioner. Ik heb hem er even een tijdje ingelaten maar vond dat de crème spoeling meer deed dan het masker. Ik heb hem er niet helemaal uitgespoeld zodat ik alvast een basis in mijn haar had.

Curl-Recovery-Protection-Mask

Curl Activator Cream

Eenmaal uit de douche, na het licht droogknijpen van mijn haar heb ik er een beetje curl activater in gedaan. Ik zag gelijk dat mijn haar mooi krulde in mooie lokken. Met mijn eigen producten heb ik mijn haar verder gedaan zoals ik normaal zou doen. Ik was blij met de manier waarop het krulde.

curl-activator-cream

Mijn conclusie

Ja, mijn haar zat ontzettend goed na het gebruiken van de Hair Rehab Box. Ook de tweede en derde dag zaten mijn krullen nog steeds erg goed. Mijn krullen waren zacht en mijn haar glansde. Voor mijn haar zou ik niet elke keer de shampoo gebruiken maar juist afwisselen met een co-wash maar ik ben zeker heel tevreden! Mocht deze box op zijn dan zou ik zeker overwegen om een nieuwe box te kopen, of misschien enkele items uit de box. bestellen kan via de site van Hairlust.

* Dit artikel is naar eerlijkheid geschreven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.