Review: De luiers van de Action

Ik was van de week in de Action en zag daar luiers liggen. Ik was nieuwsgierig en besloot ze mee te nemen. Ik wil dus gelijk even duidelijk maken dat dit geen gesponsord artikel is 🙂 Benieuwd wat ik er van vond? 

Gijs heeft op het moment maat 5 van luiers. Ze zijn best groot voor zijn mini-billetjes maar hij moet die maat wel hebben anders lekt hij door. In het pak wat ik heb gekocht zitten 37 luiers en alle pakken waren € 5,55. Normaal heb ik voor Gijs luiers van Kruidvat of Pampers. 

De luier voelt papier-achtig aan. Niet zoals ik gewend ben van Kruidvat of Pampers dat ze lekker zacht zijn maar deze luiers voelen een beetje stroever. Ook als ik ik aan de bandjes trek lijken ze niet zo goed te rekken als de Kruidvatluiers of pampers. De Actionluiers heeft nou niet echt een geweldig design. Ik begrijp dat dat niet het belangrijkste is, of eigenlijk helemaal niet belangrijk maar ik wordt daar nou eenmaal blij van. 

De test

Als geloofwaardig luiertester moet je natuurlijk zo’n echte test doen met van dat gekleurde water. Ik had ooit een keer blauw kleurstof gekocht omdat ik van die chemische blauwe koekjes ging bakken. Dat heb ik vermengd met water. Ziet er net echt uit hè! Ik heb 500 ml. water erin gegoten. Wat denk je? Is hij doorgelekt?

De uitslag

Hij heeft gewoon die halve liter opgezogen, zonder te lekken! Wauw, had ik echt niet verwacht. Ik heb natuurlijk geen vergelijkingsmateriaal maar ik vond een halve liter best veel. 

De luiers zijn goedkoop en kunnen veel vocht vasthouden. Maar aan de andere kant voelen ze stroef aan en rekken ze niet zo goed mee. Heb jij de luiers van de Action al eens gebruikt? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.