Review: Cowboys en Indianen in Coevorden

cowboys-indianen-coevorden

Ik heb voor 1 middag in de week ouderschapsverlof opgenomen. Op deze middag gaan Gijs en ik iets leuks doen. Laatst gingen we naar Cowboys en Indianen in Coevorden. Ik vertel je hoeveel we uitgaven en hoe het was.

 

cowboys-indianen-coevorden

Cowboys en Indianen in Coevorden

Op ongeveer 20 minuutjes rijden vanaf Klazienaveen zit in Coevorden indoorspeeltuin Cowboys en Indianen. Ik was er al een paar keer eerder geweest maar heb nog nooit verteld hoe het hier was. De speeltuin is helemaal in stijl van het wilde westen. Het is best groot eigenlijk. We bleken er als 1 van de enigen te zijn. Heerlijk vond ik dat!

 

Peutergedeelte

Er is een apart peutergedeelte boven. Je moet wel de trap omhoog en met kleintjes is dat niet even handig maar het is ontzettend fijn dat er een afgesloten stuk is voor de kleintjes. Hier is echt heel erg veel te doen voor de kleintjes. Een bouwhoek, ballenbak, veel fietsjes en trapauto’s, een springkussen, klimtoren en een zacht gedeelte voor de allerkleinsten. Het enige dingetje is die trap. Als je dan ook nog eens drinken wilt halen is dat met een peuter lastig. Ik heb eerst maar het drinken naar boven gebracht en daarna heb ik Gijs naar boven getild.

 

cowboys-indianen-coevorden

 

Grote kinderen

Voor de grote kinderen is er ontzettend veel te beleven op de benedenverdieping. Trampolines, touwbruggen, glijbanen, schietkanonnen, springkussens en ballenbaden. Ook is er midgetgolf binnen en buiten, poolbiljart, bowlen, tafeltennis en airhockey. Het was lekker rustig dus Gijs en ik hebben ook even gebruik gemaakt van de afdeling voor de grote kinderen 😉

 

Buiten

Deze keer zijn we in verband met het weer niet buiten geweest maar ik weet dat er ook een speelplaats is met een kinderboerderijtje.

 

cowboys-indianen-coevorden

 

Kosten

In vergelijking met andere indoorspeeltuinen vind ik Cowboys en Indianen niet goedkoop. Ik betaalde voor Gijs € 7,50 en voor mijzelf ook nog eens € 3,75. Hier zat dan wel een kopje koffie bij in. Ook heb ik ons getrakteerd op iets drinken en een appeltaartje en daar betaalde ik rond de € 8,- voor (sorry, bonnetje vergeten). Dus 2 appeltaartjes met slagroom en 1 fristi. Ik vond dat redelijk prijzig.

 

Hoe was het?

Wij vonden het ontzettend gezellig! Gijs was gek van de fietsjes en autootjes en aangezien we bijna als enige aan het spelen waren deed mama gewoon gek mee. Lekker samen op het springkussen en in de ballenbak. Soms is mama ook nog een klein meisje 😉

 

cowboys-indianen-coevorden

 

Conclusie

Ik vind Cowboys en Indianen in Coevorden een aanrader om eens heen te gaan. Het is in vergelijking met andere indoorspeeltuinen niet de goedkoopste maar ze bieden dan ook net iets meer. Benieuwd wat er nog meer in Drenthe te doen is? Wat dacht je van Kabouterland, het Griendtsveenparkje of kijk eens bij de 10 leukste indoorspeeltuinen van Drenthe.

 

 

4 Comments

  1. Wij vonden het ook leuk! Als je in de ochtend gaat betaal je voor peuters €4 en zijn ouders gratis 🙂

  2. Nu, 06-06-2021, is toegangsprijs gigantisch gestegen: 2 kids (7 en 2 jaar) en ik voor €21,50!

  3. Kop: Slecht
    Review: Koffie is niet te drinken Als je borg voor het golven betaald en iemand anders levert jou balletje in wat zij in hun zakken verstoppen zodat jij het niet kan vinden. Kunnen die andere jou borg ophalen en krijg jij niks terug omdat jij de spulletjes niet compleet kan inleveren Al met al is er geen service en kan je boze blikken van de bedrijfsleider krijgen als het even anders loopt als zij vindt dat het zou moeten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.