Review: Canvas van CanvasCompany.nl

canvas-canvascompany-review

Of ik wel een Canvas van CanvasCompany.nl wilde bestellen en daar een review over wilde schrijven. Natuurlijk wilde ik dat! Ik zocht een mooie foto uit en bestelde. Benieuwd wat ik er van vind?

 

canvas-canvascompany-review

 

Review: Canvas van CanvasCompany.nl

Kiezen

Bij CanvasCompany.nl heb je ontzettend veel keus in canvas. Denk aan verschillende maten, drie-luiken, collages en omlijsting . Het moeilijkste is dan ook bepalen wat je precies wilt. Ik ging voor een ‘basic’ canvas in maat 60 bij 40. Dit is een flinke blikvanger maar ik hou daar wel van. We hebben nog best veel plekken in dit huis die nog op een mooie manier gevuld willen worden. Zo’n canvas is dus een mooie keus.

canvas-canvascompany-review

Foto 

Nu kwam voor mij nogal een lastig dingetje als hobbyfotograaf. Ik heb namelijk honderden mooie foto’s. Maar welke kies ik? Ik vond een foto van Gijs mooi. Niet dat de keus daar veel makkelijker door wordt hoor. Hij staat op 95% van mijn foto’s. Moederdingetje zullen we maar zeggen. Uiteindelijk voor een mooie foto gegaan die ik afgelopen najaar heb gemaakt. Ik vond hem zo cute <3

 

Kies een foto van goede kwaliteit.

Bestellen

Voordat je echt gaat bestellen kun je gelijk op een voorbeeldje zien of de foto juist staat op canvas. Makkelijk om een beeld te vormen hoe het gaat lijken. Bij het bestellen heb je allerlei opties. Je kunt de foto nog even laten checken, je kunt accessoires erbij bestellen zodat je hem makkelijk kunt bevestigen en zo heb je nog een aantal opties. Betalen gaat makkelijk via Ideal en je bestelling is gedaan.

 

canvas-canvascompany-review

 

Pakketjestijd!

2 dagen later kwam het pakketje al binnen. Mooi en stevig verpakt zodat er niks mee kon gebeuren onderweg. Eenmaal uitgepakt was ik blij verrast. Een prachtig canvas met een haarscherpe foto. Het canvas is stevig en ziet er kwalitatief goed uit. Hij is precies geleverd zoals ik hem had besteld. Nu nog een plekje vinden om hem op te hangen ­čśë

 

 

De producten in deze blog heb ik ontvangen van CanvasCompany.nl. Dit is het dochterbedrijf van fotocadeau.nl

2 Comments

  1. Wat een heerlijk ventje is het toch. Heerlijk om dat koppie aan de muur te hebben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.