Review: Canvas van BesteCanvas.nl

Ik deed een bestelling bij BesteCanvas.nl. Je begrijpt dat ik je graag het resultaat wil laten zien en geef je een uitgebreid review.

Bestellen

Bestellen is niet moeilijk. De site van BesteCanvas.nl is duidelijk en overzichtelijk. De keus maken is wel moeilijk. Ga je voor wanddecoratie als een poster, een foto op aluminium of ga je toch voor de klassieker die altijd goed gaat: de canvas. Die laatste wilde ik. Ik heb al eens eerder items besteld van canvas en dat vind ik altijd mooi staan.

Op de site heb je gelijk een overzicht van mogelijkheden. Kies de grootte en je ziet gelijk hoeveel het gaat kosten. Daar houd ik van, lekker duidelijk zonder verborgen kosten. Betalen gaat in mijn geval via iDEAL en ik kreeg gelijk een bevestiging in de mail. Binnen een minuut of 10 was het geregeld.

Bezorgen

Na een paar dagen kwam er een groot pakket binnen met de canvas. Netjes verpakt zodat het niet kan beschadigen. Ik las dat ze gebruik maken van gerecycled plastic, daar word ik heel blij van. Al hoop ik dat ze misschien in de toekomst een alternatief voor plastic kunnen vinden.

Kwaliteit

De kwaliteit van het canvas is precies zoals je mag verwachten. Als je eerder een foto op canvas hebt besteld dan weet je dat het materiaal niet helemaal glad is maar juist een beetje een gestructureerde uitstraling heeft. Dit vind ik mooi maar houdt daar wel rekening mee. Wil je een foto die gedetailleerder is, kies dan voor een foto op acrylglas, aluminium of eentje op fotoplaat.
Mijn canvasproducten zijn onbeschadigd bezorgd en goed afgedrukt. Perfect dus!

Deze tip is waarschijnlijk een open deur maar kies voor foto’s in een goede kwaliteit. Bewerk de foto’s eventueel voor het mooiste effect!

Algemeen review

Ik kan er een heel verhaal van maken maar de producten zijn gewoon goed. Het bestellen ging goed en makkelijk, de betaling ging zonder problemen en bezorgen ging snel en zonder problemen. Dus ik kan heel moeilijk doen maar het is gewoon goed!

Over BesteCanvas.nl +Korting

BesteCanvas.nl heeft verstand van alles op foto. Of je nu gaat voor een canvas, een foto op puzzel of mok of compleet fotoboek, op de kwaliteit mag je rekenen. De site is duidelijk zonder vage kosten of voorwaarden. Zoek je dus nog een mogelijkheid om te bestellen? Ik zeg doen! Helemaal omdat ik ook een leuke kortingscode voor je heb.

Gebruik mijn code ELKEBLOGT10 en ontvang een EXTRA KORTING van 10%. Bij sommige producten een korting van meer dan 90% KORTING in totaal.
Ga naar www.bestecanvas.nl en voer de code ELKEBLOGT10 in de winkelwagen in om je korting in te wisselen.   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.