Mijn ervaring met de posters van Gallerix

gallerix-review

Alsof het universum aanvoelde dat ik iets moois voor op de muur zocht. Ik vertel je over mijn ervaring met de posters van Gallerix.

Gallerix posters

We zaten nog midden in de verbouwing toen ik een berichtje kreeg van Gallerix met de vraag of ik zin had om posters uit te zoeken voor een review. Uhmm ja nogal! Mijn man en ik hadden al flinke discussies gehad over de muuropvulling. Eerst wilden we een soort behang met hip patroontje. Uiteindelijk moesten we beide zoveel compromissen stellen dat het niet meer ons ding was. Daarna wilden we een groot schilderij. Maar het lot bepaalde dat we posters mochten uitzoeken bij Gallerix.

Uitzoeken van posters

We waren blij dat op de site al allerlei fotowanden te bekijken waren. Ik vind het ontzettend lastig om zelf te bedenken welke posters goed matchen bij elkaar. Laat staan in welke afmetingen je ze moet kopen. Dus we besloten om een selectie te maken van de fotowanden. We waren er al snel uit dat we ‘The Great Wave By Katsushika Hokusai Poster‘ in het pakket wilden. Ik bestelde hem in de maat 50 x 70 met een houten frame. En samen met Picasso en 2 abstracte posters was onze set compleet. Bestellen maar!

Goede levering

Ik werd keurig op de hoogte gehouden waar mijn pakket zich op welk moment bevond. Een paar dagen later kwam er me toch een reus van een pakket binnen. Ik heb gelijk gecheckt of alles wel veilig was overgekomen en dat was het geval. De posters zijn van goede kwaliteit en scherp afgedrukt. Ook de lijsten zijn goed en voorzien van plexiglas. Dat laatste had ik eerst niet helemaal in de gaten maar ik moet zeggen dat ik het niet storend vindt.

Normaal met een zak chips, voor de foto even met een boekje ­čśë

Gebruik code ‘Elke30’ voor 30% korting!

Happy Home

Ja jongens ik ben er wel blij mee hoor. Ik weet niet of ze al helemaal goed hangen. Nu ik de foto zie twijfel ik toch wel. Misschien moeten ze iets dichter bij elkaar hangen. Nou ja, een zorg voor later. Voor nu ben ik er gewoon ontzettend blij mee en is ons huis steeds meer de plek waar ik ontzettend blij van wordt.

1 Comment

  1. Hoi Elke, dat zier er al heel gezellig uit!
    Ik vind de bank ook erg mooi, mag ik vragen waar die vandaan komt en heb je eventueel ook een naam?

    Bedankt alvast!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.