Dingen die iedereen geweldig vindt behalve ik

Misschien heb ik wel een bepaald stukje hersenen wat niet helemaal goed werkt hoor. Geen idee. Maar iedereen lijkt deze 10 dingen helemaal het einde te vinden behalve ik.

Dure auto’s

Ik snap die ophef over auto’s gewoon niet zo. Nu ben ik gewoon ook niet zo materialistisch ingesteld. Ik koop mijn auto om mij te vervoeren. Hij moet klein zijn anders knal ik overal tegenaan en ik wil dat ie zuinig is. Ik heb gewoon geen zin om me blauw te betalen aan een auto die dan veel nieuwer of gaver zou zijn. Ik heb ook helemaal niks met merken auto’s. Ben ook totaal niet onder de indruk als iemand zegt dat hij een dure auto heeft gekocht. Ik denk dat alleen maar: waarom? Ik snap het gewoon niet.

via GIPHY

Adele

Misschien heb ik hier ook gewoon een beetje trauma’s van hoor. Mijn moeder had namelijk 1 cd in de auto. 3 keer raden van welke zangeres die cd was. Altijd, maar dan ook altijd stond die cd op. Ik denk dat ik daar een lichte hersenbeschadiging van heb opgelopen. Zodra ik ook maar die stem hoor word ik misselijk. #traumatischejeugd

via GIPHY

Linkedin

Wat is dat voor opschepperij website joh. Is dat bedacht door iemand die niet genoeg aandacht krijgt? Hij haalde een 10 op zijn proefwerk en er was niemand die applaudisseerde. Tadaa! Linkedin was geboren. De plek waar je de hele dag mag opscheppen over wat je wel niet bereikt hebt in het leven.

Familievloggers

De hele dag een beetje leuk doen voor de camera. Dat is toch niet echt. Niemand is de hele dag gezellig en leuk. Dat kan gewoon niet.

All you can eat restaurant

Echt.. Wie heeft dit bedacht. Je als een malloot volproppen met kant en klaar voedsel vol met e-nummers. Om je vervolgens 3 dagen misselijk te voelen. Dat heeft toch ook niks meer met ‘lekker en goed eten’ te maken.

via GIPHY

Stortdouche

Ik begrijp het concept maar vinden jullie het niet mega irritant dat je dan constant dat water in je gezicht krijgt? Ik vind dat dus helemaal niks.

via GIPHY

Romantische comedy

Als ik me toch ergens een hekel aan heb.. Dat geklef en nep oerdreven gedoe. Alsof je serieus naar het vliegveld rent om een vliegtuig te stoppen en iemand de liefde te verklaren. Ga toch weg joh..

via GIPHY

Warm weer

Echt, boven de 25 graden is alles mij te warm. Ik word super chagrijnig en functioneer gewoon niet meer. Ik snap niet dat er mensen zijn die daar heel blij van worden.

Reinders kleding

Het is helemaal niet dat ik het merk Reinders vreselijk vindt hoor. Maar ik begrijp het gewoon niet zo goed. Joggingpakken met grote letters er op. En dan betaal je er ook nog eens rond de 150 euro voor. Ik bedoel huh? Voor een joggingpak? En voor kinderen betaal je net zo goed 100 euro. Voor een joggingpak mensen. Mis ik iets? Nu heb ik sowieso niet zoveel met merkkleding. Ik ga voor kwaliteit maar dat kan net zo goed een Hema truitje zijn.

Je lamlendig drinken

O ik ben echt niet heilig. Maar als je toch in de 30 bent, dan is dat toch wel een beetje over toch? Ik snap dat het voor even leuk is maar als je een bepaalde leeftijd hebt dan kan het toch niet zijn dat je lichaam daar nog blij van wordt? Je hebt toch kinderen, verplichtingen een huishouden? Wie heeft daar tijd voor?

via GIPHY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.