Een nieuwe outfit van ‘Joep en Isa’

joep-en-isa

Shoppen voor mijn kind vind ik eigenlijk nog leuker dan shoppen voor mijzelf. Ik laat jullie dan ook graag de nieuwe outfit van Gijs zien. Gekregen van ‘Joep en Isa’.

joep-en-isa

Jeans & Sweater

Voor Gijs ga ik vaak voor comfortable outfits. Ik heb al eens uitgebreid vertelt over het shopgedrag van mijn kind. Ik koop graag een zachte jeans met een mooie sweater of mooi shirt. Kleding waar je goed in kunt bewegen en wat hij redelijk zelfstandig uit en aan kan trekken. Geen ingewikkelde tuinbroeken of bloesjes. Toen ik bij ‘Joep en Isa’ wat leuks uit mocht zoeken voor Gijs was dat ook mijn insteek. Die gele trui van LEVV Labels had ik al snel op mijn verlanglijstje staan. Een mooi vrolijk kleurtje vond ik. Mooi voor het voorjaar. Je hebt vaak nog best frisse dagen en dan is een lekkere trui helemaal niet verkeerd. Misschien heb ik onder een steen gelegen maar dat merk ken ik helemaal niet. Ik vond van datzelfde merk ook een leuk shirtje. Leuk outfitje zo toch?

De jeans is van Quapi. Hij zit goed aangesloten. Gijs is al niet zo breed maar deze jeans zit hartstikke mooi. Geen stroeve stof maar stof waar hij goed in kan bewegen. Je kunt de taille ook verstellen. Met een paar sneakers eronder is de outfit hartstikke stoer.

joep-en-isa

Joep en Isa

Oprichters en ouders van Joep en Isa wilden een webshop openen met mooie betaalbare kinderkleding. Nou, dat is gelukt. Mooie merken, unieke stukken en goede kwaliteit. Je vindt voor jongens en meisjes merken als LEVV Labels, Quapi, Moodstreet, Ninni Vi en Vinrose. Bestel je voor 17.00 uur? Dan heb je het de volgende werkdag in huis. En weet je wat zo mooi is? Je betaalt geen verzendkosten. Nu bestellen? Gebruik de code ‘elkeblogt’en krijg 10% korting op je bestelling in de shop.

*De artikelen in deze blog zijn gekregen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.