De Woody houten brandweerkazerne (winactie gesloten)

woody-houten-brandweerkazerne

Ouders van stoere jongens en meisjes opgelet! Ik vertel je uitgebreid over deze Woody houten brandweerkazerne en laat je zien wat je er mee kunt doen. En wil je zo’n kazerne winnen? Lees dan hier alvast wat je kunt doen ­čśë

 

woody-houten-brandweerkazerne

 

Woody houten brandweerkazerne

O jongens, dit is toch echt een pareltje hoor. Deze houten brandweerkazerne is echt prachtig voor stoere jongens en meiden. De brandweerkazerne is volledig van hout gemaakt. Dit speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar maar ik durf onder toezicht mijn 2-jarige peuter hier wel mee te laten spelen. Woody stelt hoge kwaliteits- en veiligheidseisen aan haar speelgoed. Het is echt een mooie grote kazerne. Perfect om de nodige brandjes mee te blussen. Met de houten poppetjes, helikopter en brandweerwagens kan de kleine kan zijn fantasie helemaal er in kwijt. De kazerne zelf bevat een lift, deuren, meerdere verdiepingen en een parkeerplaats voor de helikopter.

 

Vindt Gijs het leuk?

Nou, ikzelf was al meteen enthousiast. Ik hou van houten speelgoed. En ik wist dat Gijs enorm fan is van de brandweer, politie en ambulance. Ik hoopte dus al dat dit goed zou vallen. Toen Jan dan ook aankwam met de mega grote doos stond meneer gelijk erbij om het pakket uit te pakken. Binnen no-time stond de kazerne op tafel en zat meneer te spelen met de brandweerauto, helikopter en poppetjes. Ik heb snel mijn camera opgehaald en al een paar leuke foto’s gemaakt. Toen ik zo ongeveer een half uurtje later de boel in de doos wilde doen omdat ik eten wilde koken was meneer het er overduidelijk niet mee eens. Oftewel, een perfect cadeau voor stoere jongens en meiden.

 

woody-houten-kazerne

 

Waarom ik hou van houten speelgoed

Wie mij al wat langer volgt weet dat ik echt gek ben op houten speelgoed. Nu heb ik thuis al een ‘wobbel’, een houten treinbaan en staat op mijn verlanglijstje de regenboog van Grimm’s. Maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen van houten speelgoed?

 

woody-houten-brandweerkazerne

 

Het is duurzamer

Houten speelgoed is duurzaam. Het gaat langer mee dan plastic speelgoed maar is ook duurzamer om te maken.

Houten speelgoed is tijdloos

Bij mijn ouders staat nog de oude treinbaan van ons vroeger. Daar speelt Gijs nog net zo fijn mee als wij vroeger. Een hobbelpaard, brandweerkazerne of een houten auto blijft leuk. Dit is ook over 30 jaar dit nog steeds leuk.

Houten speelgoed is mooi

Deze kazerne staat echt niet verkeerd in de slaapkamer. Sterker nog, ik vind het een mooie eyecatcher.

 

 

woody-houten-brandweerkazerne

 

Winnen of kopen?

 

Wil je deze brandweerkazerne nou gelijk aanschaffen? Dan kun je dat hier doen op de site van Woody. Maar er komt vanavond ook een ontzettend leuke winactie online in samenwerking met Woody. Wil je winnen? Hou dan mijn facebook in de gaten en volg in ieder geval Woody op facebook.

 

woody-houten-brandweerkazerne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De winnaar van de brandweerkazerne is Marloes Pol-Keuter

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.