Zou ik alleen met mijn kind reizen?

Zou ik dat doen? Alleen met mijn kind reizen?

Vakantie <3

Ik vind het ontzettend leuk om op vakantie te gaan. Rond januari ga ik al van alles uitzoeken voor de grote vakantie en daarnaast hebben we de luxe dat we elk jaar wel eens of meerdere keren naar een hotel gaan of een vakantiepark. Ik kijk daar ontzettend naar uit en ik merk dat zo’n mini-vakantie mij ook altijd heel erg goed doet. We leven maar 1 keer en dit zijn toch de dingetjes die mijn leven extra leuk maken. Waarom dan niet?

Gijs en ik

Laatst ben ik alleen met Gijs naar een hotel geweest. En niet omdat mijn man niet mee mocht maar omdat hij gewoonweg heel vaak moet werken als wij vrij zijn. Omdat ik in het onderwijs werk heb ik het geluk dat ik altijd samen met Gijs vakantie heb. Mijn man werkt in de horeca, nouja.. reken maar uit. En eerst vond ik het wel een beetje een raar idee om alleen met mijn kind naar een hotel te gaan. Maar later dacht ik, laat ik me daar serieus door tegenhouden? Absoluut niet! En het smaakte naar meer. Het was zo gezellig met z’n tweetjes dat ik van plan ben dit vaker te doen.

Alleen reizen met mijn kind

Zou ik alleen reizen met mijn kind? Echt ver weg? Hmm.. Dat denk ik eigenlijk niet. Sowieso niet met het vliegtuig. Ik krijg al stress als ik er aan denk. Blijkt dat je allerlei formulieren mee moet nemen om aan te tonen dat je kind ook van de andere ouder mee mag. Zul je net zien dat we midden in de nacht moeten vliegen of we enorme vertraging hebben. Nee, niks voor mij. In dat laatste geval heb je gelukkig AirHelp. Vlucht vertraagd? Compensatie! Ze kunnen je hierbij helpen. Ik krijg er nu al stress van. Maar een paar dagen naar de zee? Of naar de Efteling? Ja, dat lijkt me wel wat eigenlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.