Mijn guilty pleasure tv programma’s

O jongens, ik kijk soms zulke foute televisie.

Mijn favoriete foute tv-shows

Temptation Island

Zo fout, echt heel fout. Voor wie het niet kent? Stelletjes halen ze uit elkaar en zetten de mannen tussen allemaal vrouwen en de vrouwen tussen allemaal mannen. Er wordt wat gemanipuleerd en tadaa! Je hebt een vreselijk foute tv-show.

RTL Boulevard

Ik weet zelf ook niet waarom ik het kijk. Ik vind het ook best wel sneu van mijzelf dat ik het zo’n leuk programma vind. Een beetje gezeur over welke bekende Nederlander nu weer een hondje heeft, wie nu weer ruzie heeft met wie en wie de relatie nu weer uit heeft. Maar ik vind het gewoon leuk. Ja, sneu.. Ik weet het.

Derek Ogilvie

Noem het zweverig, noem het onzin maar ik vind het echt vreselijk interessant. Dat ik daarna de halve nacht niet kan slapen omdat ik bang ben dat er geesten aan mijn bed verschijnen laat ik even achterwege. Geloof ik in dat soort mensen die met dode mensen kunnen praten? Uhh.. best wel eigenlijk.

Ex on the beach

Dit is wel de ergste van het hele rijtje. Vrijgezelle, botox- en anabool volgespoten twintigers die op een eiland verblijven. Om de tijd komt er weer een ex van iemand op het eiland die de boel op stelten zet. Jaloezie, afgunst en drama zijn de magic words. Schaam ik me er een beetje voor? Misschien.. Vind ik het geweldige tv? Absoluut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.