Waarom je echt niet mijn facebookvriend wil zijn

Ik geef toe, ik ben een echte irritante facebookvriend. Ben je mijn vriend al? Ik heb echt met je te doen, sorry!

 

Ik gooi je tijdlijn vol met foto’s van mijn kind

Ik wil niet altijd Gijs maar op mijn blog hebben staan maar ik deel wel mijn mooiste foto’s met mijn facebookvrienden. Daarnaast hou ik ook nog van fotograferen dus je begrijpt dat ik regelmatig voorbij kom. Tja voor de kinderhaters onder ons: sorry but not sorry’!

 

Ik deel al mijn blogs en winacties

Ben je mijn facebookvriend? Dan zul je weten dat ik een blog heb ook. Ik deel elke blog en elke winactie minimaal 1 x. Ik kan me voorstellen dat je regelmatig moet zuchten als ik weer voorbij kom.

 

Ik doe mee met véél winacties

Naast dat ik zelf winacties organiseer doe ik ook nog eens mee met heel veel winacties. Delen en taggen is er niks bij! Ik wil dingen winnen en daar ben jij als facebookvriend de dupe van. De hele dag deel ik irritante acties, en tag ik je. Tag ik je trouwens dan behoor je tot mijn ‘goede’ vrienden. Die tag ik alleen 😉

 

Ik verkoop al mijn s**tzooi via mijn tijdlijn

Ik ben echt goed in dingetjes verkopen. Ik krijg zo ongeveer alles verkocht. Ik zet mijn advertenties niet alleen op marktplaats maar ook op mijn facebookpagina. En dat deel ik dan in alle verkoopgroepen in de regio. Tja en als jij mijn vriend bent dan ben jij daar de dupe van. Sterker nog! Ik verwacht eigenlijk dat je het gewoon van mij koopt.

 

verkopen-via-facebook

 

Ben jij ook zo’n lekkere irritante facebookvriend?

 

2 Comments

  1. Hahaha ik moet hier zo ontzettend hard om lachen. Ik blog nu iets meer dan een jaar met mijn zus en in het begin deelde ik wel eens een blog maar nu deel ik ze inderdaad allemaal inclusief de winacties. Eerder had ik al een speciaal account gemaakt voor winacties aangezien ik daar inderdaad ook aan mee doe 🙂 Dus op het verkopen na ben ik dus net zo irritant hahaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.