De voorjaarscollectie van Little Label voor jongens en meisjes

voorjaarscollectie-little-label

Ik heb zo’n leuk outfitje gekregen voor Gijs uit de nieuwe voorjaarscollectie van Little Label. Ik laat het jullie graag zien. Ook laat ik je wat meer leuke items zien uit de collectie voor jongens en meisjes.

 

voorjaarscollectie-little-label

 

Little Label

Als ik van één merk toch de hele collectie wel zou willen hebben dan is het wel de voorjaarscollectie van Little Label. Dit merk heeft leuke basics in zachte en vrolijke kleurtjes voor jongens en meisjes. Het merk vindt het belangrijk dat de kleding comfortabel is voor kinderen om lekker in te kunnen spelen. Gijs demonstreert even dat dat ook kan 😉 Wat is het ook een kleine acrobaat <3

 

voorjaarscollectie-little-label

 

De voorjaarscollectie van Little Label

Deze collectie is weer om verliefd op te worden. Shoppende mama’s kunnen terecht voor de allerkleinsten vanaf maat 56 tot grote kinderen tot maat 164. De kleertjes zijn goed te combineren met andere basics. Dit merk staat voor kwaliteit en eerlijke kleding. Kijk ook even naar de meisjescollectie. Er zijn momenten dat ik echt zou willen dat ik een meisje had. Ze hebben zulke leuke, lieve jurkjes en setjes. Maar de jongenscollectie is ook niet min hoor. Shoppen kan hier.

 

 

Setje voor Gijs

Ik wil echt niet opscheppen over mijn kind ofzo hoor maar is het geen cutie? Blauw staat hem zo leuk en in dit setje is hij om op te vreten! Oké, genoeg mama-opschepperij! De kleding is lekker zacht, vervaagd niet in de wasmachine en tot hoe ver ik dat kan beoordelen is het van goede kwaliteit. Alles wat je van dit merk kunt en mag verwachten.

 

voorjaarscollectie-little-label

 

Bestellen

De kleding van Little Label bestel je makkelijk online via de site van Little label. Je bestelling wordt binnen 24 uur verstuurd. Verzenden boven de €50,- is gratis en ruilen of retourneren kan makkelijk. Ben jij ook al fan? Ik wel 😉

 

 

* De kleding in dit artikel heb ik ontvangen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.