Waarom ik nooit, echt nooit ga vloggen

Natuurlijk, zeg nooit nooit. Maar wat vloggen betreft weet ik het absoluut zeker. Ik word echt nooit vlogger.

1. Ik vind andere vloggers niks aan

Ik heb het wel eens geprobeerd hoor, andere vlogs kijken. Ach, bepaalde mamavloggers waren nog niet zo vreselijk, terwijl bepaalde familievloggers werkelijk waar om te kotsen zijn. Hoe dan ook, ik vind het gewoon niks aan. Zonde van mijn tijd. Ik heb ook het idee dat ik naar 1 groot toneelstukje kijk. Nee, niks voor mij.

2. Ik heb er geen zin in

“Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe vlog van Elkeblogt.” Nee, echt niet. Gewoon niet! Ik zie Jan al kijken als ik vertel dat ik ga vloggen haha. En dan zeker vloggend hier naar de Jumbo. Nee dat kunnen mijn dorpsgenoten en ikzelf niet aan. Ik heb daar echt geen zin in. Laat staan dat ik dan ook nog uren bezig ben met editen. No way!

3. Mijn leven is heel saai

Ik werk, ik rust, ik kijk Netflix, ik voed een kleuter op en ik slaap. Oké ik doe wel ietsje meer dan dat maar in grote lijnen is dat een beetje wat ik doe. Mijn leven is gewoon saai. En ik hou er van. Niemand wil zien hoe ik uren achter elkaar lig te Netflixen. Geloof me, dat ik niet ga vloggen is voor iedereen het allerbest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.