Mijn kledingstijl door de jaren heen + heule erge foto’s

online-shoppen-sans-online

Als ik foto’s bekijk van mijzelf als kind denk ik: Huh? Hoe heeft mijn moeder mij dat ooit aan kunnen trekken. Verschrikkelijk! Gelukkig weet ik dat iedereen er vroeger zo uit zag 😉 Ik laat je mijn kledingstijl door de jaren heen zien in foto’s.

 

online-shoppen-sans-online

 

Mijn kledingstijl

Ik heb het wel eens aan mijn moeder gevraagd hoor? “Wat heb je mij daar toch aangetrokken?” Maar blijkbaar was dat heel normaal in die tijd. Nee dat is nu wel anders. Ik vraag me wel af of we over 30 jaar weer zo naar de foto’s van nu kijken. Of vinden we het dan nog steeds leuk. Ik ga het gewoon toegeven, ik ben echt verslaafd aan nieuwe kleren kopen. Maandelijks komt er wel weer een pakketje binnen met een nieuwe outfit. Niet persé heel duur of exclusief. Ik hou van kleding van Only, Vero Moda en Jacqueline de Yong. Niet dat ik bewust op die merken zoek maar ik weet dat de pasvorm goed is en ik het leuke kleding vind. Ik moet wel zeggen dat ik echt een online shopper ben hoor. Nee, de hele dag in een drukke stad lopen daar heb ik echt geen belang bij. Misschien niet zo goed voor de lokale ondernemers maar ik vind het vreselijk! Laat mij maar mooi online shoppen voor dameskleding. Bevalt me ontzettend goed.

 

The old days 

Soms voel ik me echt nog een jonge meid maar als ik dan foto’s terug kijk van vroeger dan is die illusie in 1 klap weg. Echt mensen, ik kom nog net niet uit de oertijden maar die outfits verraden mijn geboortejaar wel een beetje. 1989 it is. Ik laat je mijn kledingstijl door de jaren heen zien.

 

De ‘homemade truitjes fase’

Was ik niet een potje cute? En blijkbaar vonden mijn oma’s dat ook wat die breiden toch een hoop truitjes voor mij. Ik had ook nog een oma die goed was achter de naaimachine en daar is dat linker jurkje aan te danken. Haha best cute he!

De ‘leuke jurkjes fase’

Dit zijn toch schattige jurkjes? Een beetje oudbollig misschien maar leuk was het wel.

 

De ‘iets te grote outfit fase’

Ik weet niet zo goed wat ik van deze fase moet vinden. Mijn kleding is gewoon standaard 3 maten te groot. Volgens mijn moeder was dit normaal in die tijd. Ik heb mijn vraagtekens daarbij haha. Ik was nogal klein, misschien kocht ze wel gewoon de grootte die bij de leeftijd paste en dat dat veel te groot was, was een beetje jammer.

De ‘ik wil geen spijkerbroek aan fase’

Vanaf dit moment kan ik mijn moeder helaas niet meer op de kop geven. Dit is puur en alleen mijn eigen kinderlijke keus geweest. Ik wilde gewoon geen spijkerbroek aan. Dat zat niet lekker. En aangezien ik alleen maar buiten wilde spelen gaf mijn moeder maar gewoon toe. Check even die computer mensen. Das toch nie normaal :p

 

De ‘ik weet het zelf ook niet meer fase’

Ik was vast heel lief maar een outfit kiezen was niet aan mij besteed. Op een gegeven moment wilde ik van die wijde broeken aan die ook nog een beetje glimmen. Snap jij het nog? Dat ziet er toch niet uit mensen!

 

 

Mijn kledingstijl nu

Inmiddels is mijn kledingstijl wel wat rustiger en stabieler geworden. Op ‘gewone’ dagen ga ik vaak voor een paar all stars met een basic jeans en een leuk shirtje. Ik hou wel van vrolijke kleurtjes, je zult ook elke kleur wel in mijn kast terugvinden. Ik heb ook een hele gekke tic. Zie je bijvoorbeeld de broek op de rechterfoto? Die zit zo lekker daar bestel ik dan gelijk 2 van. Ook het jurkje helemaal bovenaan in deze blog? Mijn favoriet! Heb ik 3 van maar dan wel in andere printjes. En zo kan ik nog wel even door gaan haha! Best grappig om mijn kledingstijl door de jaren heen te bekijken toch?

 

* Dit artikel bevat gesponsorde content

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.