Mijn hometown: Klazienaveen

klazienaveen

Ondanks dat ik niet in Klazienaveen ben opgegroeid heeft dit dorp mij inmiddels omarmd. Hier worden we oud en gaan we niet meer weg. Ik vertel je over mijn hometown Klazienaveen.

 

 

Klazienaveen

 

Niet opgegroeid?

Nee, ik ben niet opgegroeid in Klazienaveen. Ik kom uit het prachtige Barger-Compascuum. Niks mis met het dorpje hoor mee maar toen mijn man en ik samen wilden wonen was het wat te klein voor ons. We wilden ergens wonen waar net iets meer te doen is. Klazienaveen werd het dus. Een jaar of 6 geleden huurden we een bovenwoning in de Schoepen. 2 slaapkamertjes, een kleine badkamer en een woonkamer/keukentje. Het was klein maar we hebben er toch een paar jaar met veel plezier gewoond. Een jaar of 4 geleden gingen we naar een rijtjeswoningen in de buurt achter de brandweer. Daar hebben we een paar mooie jaren gehad en hebben we onze Gijs mogen krijgen. Nu zijn we dus bezig met onze kluswoning in het centrum van Klazienaveen. Een beste klus maar het wordt prachtig <3

 

Klazienaveen

 

Voordelen van Klazienaveen

In Klazienaveen wonen heeft een aantal voordelen. Zo heb je eigenlijk alle bekende winkels wel in het centrum. Je hebt een Hema, Action, Blokker, je snapt hem maar toch betaal je niks zodra je er wil gaan parkeren. Alles is goed te voet te doen, je kent de buurt maar toch kun je je eigen gang gaan. Perfect! Elke zaterdag is er een markt en er worden regelmatig leuke dingen georganiseerd. Je hebt keuze uit genoeg scholen en supermarkten. Voor iedereen is er wel wat te vinden. We hebben er een zwembad en biosoop. Niet allemaal heel groot en modern maar perfect voor ons.

 

 

Uitjestips:

  • Het Bargerveen
    Het Bargerveen is een prachtig natuurgebied in de buurt. In elk seizoen is het er prachtig. Heerlijk om er te wandelen of fietsen.
  • Wildlands Emmen

Wildlands Emmen is niet goedkoop maar zeker leuk voor een dagje uit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.