Mijn haat-liefde verhouding met het internet

elkeblogt

Als blogger is één ding toch wel belangrijk als je een leuk artikeltje wilt schrijven en dat is internet! Nu hadden wij in ons oude huis zo af en toe best beroerd internet. Zo irritant! Ik vertel over mijn haat-liefde verhouding met het internet en ik neem jullie even mee terug in de tijd met de good old memories van het internet.

 

elkeblogt

 

+@/?! Internet

Whaa! Daar viel het internet weer uit! Dat kan echt wel heel vervelend zijn hoor!  Hoe vaak ik wel niet de stekker weer uit de router moet trekken om hem opnieuw op te starten (is vast niet de juiste manier). Maar niet alleen als blogger is internet nodig. Laatst hadden we op mijn werk (ik ben juf) ook een middag geen internet. Nou dan heb je echt een probleempje hoor! We werken tegenwoordig allemaal digitaal, wat overigens geweldig werkt hoor. Behalve als er geen internet is. Nee, zonder internet komen we in deze wereld niet ver meer.

 

5 dingen waar een goede internetprovider aan moet voldoen:

 

1. Snel internet

Ja dat is toch wel eis nummer 1. Snel en goed internet.

2. Een snelle en vriendelijke klantenservice

Dit vind ik bijna net zo belangrijk als internet. Nou ja, internet is natuurlijk het belangrijkste maar zo’n klantenservice toch ook wel. Ik heb er zo’n vreselijke hekel aan als ik lang moet wachten. Van het kastje naar de muur wordt gezonden of slecht geholpen wordt. Vreselijk!

3. Goede materialen leveren

Tuurlijk begrijp ik dat zo’n router wel eens kapot kan gaan. Maar als zo’n ding standaard een paar keer per jaar kapot gaat en jij dus weer een week zonder internet zit dan wordt het wel een beetje vervelend. We zijn nu overgestapt naar KPN en zijn tot nu toe erg tevreden.

4. De juiste prijs

Ook niet geheel onbelangrijk, de prijs. The price has to be right.

 5. Mij waarderen als klant

Dus niet alleen blij zijn als ik over stap maar ook na een jaar of 2 nog blij zijn en mij af en toe wat leuks aanbieden.

 

 

Weet je nog?

Bij het schrijven van dit artikel moest ik even weer aan vroeger denken. Een jaar of 15 geleden gok ik. Toen internet net opkwam. Dat hebben wij gewoon allemaal meegemaakt mensen. Ik hoor het mezelf als oma al vertellen tegen de kleinkinderen.

* Je mocht een uurtje per dag op internet, en dan ook nog na een bepaalde tijd want dat was goedkoper :p

* MSN met zo’n stomme naam met allemaal van die tekentjes.

* Look2me en Aboutme – Waar je dan als een echte computerdeskundige leerde programmeren.

* Als je aan het internetten was kon niemand de telefoon gebruiken.

* Uren spelletjes doen op spele.nl

 

Ach het blijft toch leuk dat internet. Toch hoop ik dat we met elkaar er een beetje balans in blijven houden.

 

 

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met KPN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.