Klussen met een kleintje: keuken uitzoeken, een leuke DIY en veel stress

In mijn rubriek ‘klussen met een kleintje’ vertelde ik hier al dat wij een kluswoning hadden gekocht en dus zouden gaan verhuizen. Nu vertel ik je waar we deze weken mee bezig zijn geweest. We hebben een keuken uitgezocht, heb iets leuks gemaakt voor in het nieuwe huis en vertel je waarom ik lekker stressig was.

Keuken uitzoeken

Ik had op internet en Facebook al wat research gedaan en wist al precies waar we geen keuken uit moesten kiezen. Hele horrorverhalen kwamen voorbij van verkeerd geleverde keukens tot mensen die echt maanden moesten wachten op hun keuken. Dat wilde ik dus niet! Ik hoorde positieve berichten over Superkeukens en toen ik er uit mijn werk even langs was geweest om te kijken wist ik dat het een goede keus was geweest. Ik hoop natuurlijk dat ik dat na de verbouwing nog steeds zeg maar het ziet er in ieder geval goed uit.

 

Gijs moest mee een keuken uitzoeken en deze keer was ik in tegenstelling tot ons vorige uitje wat je hier kunt lezen wel goed voorbereid. Ik had een tas vol met fruit, speelgoed en boekjes mee. Het leek wel alsof ik een week op vakantie ging maar dat interesseerde me niks.

 

Een keuken uitzoeken is aan ons wel besteed. Wij weten precies wat we willen en nog beter wat we niet willen. Dus al redelijk snel stond onze keuken op papier en hadden we een prijsindicatie die ook niet tegen viel. Dit gaat hem worden.

 

keuken

 

Excuus voor de slechte foto maar hoe vet wordt dat? Wij zijn er echt superblij mee!! Ik hoop hem jullie snel in het echt te kunnen laten zien.

DIY

Ik kwam een tijdje geleden onderstaande pin op Pinterest tegen en toen wist ik dat ik dat ook wilde maken voor in ons nieuwe huis. Aan de slag dus.

No Title

No Description

Eerst op zoek naar houten fotolijstjes. Poeh! Die zijn nog niet zo makkelijk gevonden hoor. Ze zijn tegenwoordig bijna alleen nog maar van plastic. Gelukkig had ik via marktplaats al snel een aantal leuke lijstjes gevonden en kon het klussen beginnen. Als jullie een uitgebreid artikel daarover willen dan moet je het maar zeggen maar het is voornamelijk gewoon een kwestie van opschuren en verven ­čśë

 

Tadaaa.. Leuk geworden toch? 

Zo wil ik er in totaal een stuk of 6 maken van verschillende afmetingen die ik dan aan een wand wil plaatsen. Ik vind het zelf echt ontzettend leuk geworden.

DIY schilderij

 

Stress

Ik weet wel dat verhuizen en verbouwen stressen gaat zijn. Maar tot nu toe vind ik het nog goed te doen. Ik geef je gewoon even een overzicht van dingen die gewoon in mijn hoofd zitten en die ik nog moet regelen:

  • Tijdelijk bij mijn ouders in of toch een huurwoning regelen
  • Een opslagbox regelen of is dat niet nodig?
  • Klusjesman 1, 2 en 3 bellen
  • Klusjesman 5 wil langskomen
  • Makelaar bellen
  • Koopcontract ondertekenen
  • Achter financiering bellen
  • Klusjesman 15 wil appen
  • Planning veranderen
  • O nee, klopt het budget nog wel

Je begrijpt dat het best vol is in mijn hoofd en dat een beetje stressig is allemaal. Maar zoals ik zei is het tot nu toe goed te doen. Ik hoop dat dat zo blijft.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.