Hiep hiep hoera! Gijs is 2 jaar.

Vorige week maandag 21 augustus was Gijs jarig. Hij is nu 2 jaar. Een echte peuter dus. Ik vertel je vandaag hoe zijn verjaardag was, wat hij heeft gekregen en nog veel meer.

 

Wat een fijne dag was het vorige week maandag. Heerlijk weer, 22 graden ongeveer en lekker zonnig. We twijfelden of we het feestje buiten of binnen zouden gaan vieren. Uiteindelijk hebben we gekozen voor buiten. Gelukkig maar want het werd ontzettend zonnig.  Psst.. Wat een cutie hè met dat kroontje en die bijpassende slinger van verslingerd.com. Iedereen kan nu zien dat Gijs 2 jaar is.

De ochtend begon voor Gijs als elke andere dag. Rond een uurtje of 8/9 werd hij wakker en haalde ik hem uit bed. Toen we beneden kwamen stond daar een groot cadeau. Gijs liep er straal aan voorbij. Zo grappig, hij begreep er niks van. Later hebben we hem samen uitgepakt en was hij heel blij met het grote stuntpark van Vtech. Je begrijpt dat dat ding natuurlijk meteen in elkaar moest, dus papa heeft dat maar even in elkaar gebouwd. Toch handig die papa’s. Ook hebben we Gijs een potje gegeven. Niet dat we Gijs al meteen zindelijk maken hoor, daar is hij nog niet aan toe, hij is nog maar net 2 jaar. Maar dan kan hij in ieder geval al een beetje wennen aan het idee. De rest van de ochtend was lekker rustig, Gijs heeft lekker gespeeld met het speelgoed.

’s Middags kwam de visite. Oma’s, opa, neefje, oom en tante en zelfs mijn eigen oma was er. Buiten was het goed te doen. Voor de kleintjes heb ik het buitenspeelgoed erbij gehaald. Prima te doen! Ook was de fotoslinger van myphotofun.nl echt een eyecatcher, zo leuk! Werkelijk iedereen zei wel iets over de slinger. 

Als afsluiter aten we lekker pannenkoeken. Tja, dan doet meneer niet moeilijk met eten 😉 

Ook lezen? De grote luiertest van Elkeblogt

 

 

Wat heeft Gijs gekregen? 

Zo heeft Gijs van ons een potje gekregen en een stuntpark van Vtech. Van mijn ouders de garage van Vtech, van mijn broer en schoonzusje deze stoere retro kassa. Van mijn andere broertje heeft Gijs een auto gekregen en van zijn oom en tante een leuke kleisetje. Gijs heeft ook nog wat geld gekregen. Dat ga ik besteden aan een mooie winterjas. Oja, en hij heeft een paar weken geleden al een ballon van ballonnensite.nl gekregen voor zijn verjaardag. En zie je die tekening? Die is gemaakt door zijn neefje, zo lief! Volgens mij hè, hebben we een ontzettend blij en verwend jongetje.  Het was een ontzettend fijne dag maar ik ben toch blij dat we dat gehad hebben. Wat een werk zeg! Oja, zoek je nog een leuk cadeautje voor een kindje van 2 jaar? Lees dan eens op de blog van Irma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.