Door Marjolein: Daag vakantie!

Wanneer mijn blog online komt is de zomervakantie al weer bijna voorbij. Alleen het weekend nog en dan start maandag het gewone werken weer. Ik heb alleen deze blog al eerder geschreven. Om precies te zijn heb ik nu nog twee weken vakantie. Morgen is het dinsdag 22 augustus. Dan vliegen wij voor 8 dagen naar Portugal. Voor het eerst met ons gezin op (vlieg)vakantie. Iets waar wij ons al heel lang op hebben verheugd. Vandaar dat ik mijn blog wat eerder geschreven heb want wanneer wij terug komen van vakantie is het veel te kortdag om nog te gaan schrijven. Dan denk ik aan het draaien van alle wasjes, de eerste boodschappen en het starten van het nieuwe schooljaar.

 

De weken zijn voorbij gevlogen. Veel leuks samen met dochterlief gedaan. En de laatste 3 weken ook samen met vriendlief. De neefjes van mij hebben bij ons gelogeerd. We zijn met mijn vriend zijn neefje en nichtje wezen zwemmen. Dagjes weg naar leuke markten, naar de Dierentuin in Munster en Moviepark was ook een groot succes. Ik had 6 weken vakantie. Heerlijk dacht ik 21 juli, toen ik op mijn fiets terug van school naar huis reed. De vakantie is begonnen. NU denk ik. Wat ging je snel voorbij. Eigenlijk ook wel weer goed want dat betekent dat het een leuke vakantie was.

Hoe de eerste vliegvakantie is geweest zal ik delen op mijn eigen insta-account. Dus wil je dat weten? Dan moet je mij gewoon volgen en dan kun je het zelf zien.

Nu de vakantie weer voorbij is, heb ik Lauren haar garderobekast eens flink uitgemest. In veel winkels hangt de nieuwe najaarscollectie alweer te schitteren in de etalages. Lauren gaat nog niet naar de basisschool, maar wel weer back to de gastouder dus vond ik het wel meer dan normaal om nieuwe kleren te shoppen. Goede reden, toch?

Eigenlijk kom ik in veel winkels. Als ik iets leuks zie hangen dan neem ik het ook eigenlijk altijd mee.

Ik heb zo wel mijn favoriete winkels zoals de Zara, Hema, h & m en Tuunte, maar ik koop regelmatig iets bij de Zeeman, Wibra, Name it of Primark. Het is maar net wat ik leuk vind.

Ik heb van enkele dingen een foto gemaakt! En die deel ik graag met je.

De foto’s

De spijkerbroekjes zijn van Name it, het grijze pakje en trui zijn van de Zara, de schoenen zijn van de Sooco en de shirtjes van de Primark en Zeeman.

 

Ik hoop dat je mijn blog weer leuk vond om te lezen.

Liefs

Marjolein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.