Comfortabel de zwangerschap door

Zwanger zijn vind ik lichamelijk best zwaar. Daarom vind ik het belangrijk om er zo comfortabel mogelijk bij te lopen. Maar om nou gelijk in een aardappelzak over straat te gaan?

Zwanger in de sweatpants

Ik geef toe. Als er niemand op de wereld was behalve ik? Dan zou ik de hele dag in joggingbroeken lopen in de zwangerschap. O en van die hoge onderbroeken die je buik een beetje ondersteunen. So sexy! Zo’n dikke buik is gewoon niet zo comfortabel. En om mezelf nou in strakke jurkjes te hijsen met hoge hakken gaat niet werken. In de zwangerschap probeer ik een beetje een middenweg te kiezen. Comfortabel maar toch leuk. En meestal lukt dat wel redelijk. En kom je mij nou tegen en denk je, wat heeft dat mens nou weer aan? Dan heb ik gewoon een off-day. Kijk dan maar snel de andere kant op ­čśë

Comfy meets sporty

Zo hou ik momenteel van een beetje sportieve kleding. Sneakers in combi met een Adidas trui en jeans of een jurkje in combinatie met diezelfde sneaker. Ik investeer in goede schoenen die goed lopen. Zo mocht ik schoenen uitkiezen en koos ik voor de Tommy Hilfiger sneakers voor dames. Ook heb ik het begin van de zwangerschap redelijk wat zwangerschapsjeans gekocht. Zo kan ik makkelijk blijven combineren en zit het gewoon goed. Die broeken vind ik de investering wel waard.

Budgetproof combineren

Ik vind het zonde om veel geld uit te geven aan zwangerschapskleding. Daarom kies ik voor jurkjes die ik na de zwangerschap ook aan kan en combineer ik veel met vestjes. Goede schoenen zijn natuurlijk nooit weg! Pas wel op, je voeten kunnen groeien in de zwangerschap. Gelukkig heb ik wat ruimte in mijn mooie Tommy Hilfiger sneakers. Ik had ook het geluk dat ik van de eerste zwangerschap nog een paar mooie items had bewaard. Daarnaast kun je op Marktplaats natuurlijk ook veel kwijt. Zo kun je een klein deel van de investering weer terug verdienen. Alles leuk en wel natuurlijk maar die 9 maand zie ik er wel een beetje fatsoenlijk uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.